Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
istediğin şey formule ile kolay yapılacak bir şey değil önce her satıra bir id no verip ardından id leri ust baslıklarla eşleştirip düşey ara yada ona benzer bir formul ile id ye göre değerleri ust baslıkların altına getırmen gerekıyor ama formul yerıne pivot tablo alırsanız 2 dk da ust baslıkların altındaki değerleri gorebılırsınız.
ıyı gunler.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
pivottable ile yapmaya çalıştığımda başlık kısımlarını yukarı (column labels) alabiliyorum ancak başlıkların altına diğer verileri tanım olarak atamıyorum.
varmıdır bir yöntemi?
pivottable yaptığımda ekteki gibi bir durum ortaya çıkıyor. başlıkların altına rakamlar geliyor. benim amacım başlıkların altına o başlıklara ait tanımların gelmesi. bunu pivottable ile nasıl yapabiliyoruz?
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.