Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben deneyerek vermiştim, bir sorun olmadan çalıştı.
Versiyonunuz İngilizce VAL yerine DGET yazmanız gerekirdi, yazdınız mı?
--------------------------------------------------------------------------------------
Düşeyara fonksiyonunu arana değeri tek bir sütunda arar. Sizdeki aranan değer iki ayrı sütunda olduğu için bu haliyle düşeyara fonksiyonu çalışmaz. Çalışması için bu iki sütunu yardımcı sütunda birleştirerek arattırmanız gerekir, yada farklı dizi formülleri kullanabilirsiniz.
Yalnız dizi formüllerine göre kat kat daha hızlı olan veri tabanı fonksiyonları kullanmak daha mantıklı olur. Sizdeki tablo yapınızda bu fonksiyonu kullanmaya elverişli olduğu için DGET fonksiyonu ile çözüm sundum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.