• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Visual Basic Düzenleyicisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abazya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba :Visual Basic Düzenleyicisini gereğinden fazla karıştırdım eski haline getiremiyorum ne yapmam gerekir

VBE penceresini tam ekran yaptıktan sonra "Properties" penceresinin başlık çubuğunu farenin sol tuşu basılı olarak tutun ve yerine yerleştirin. Enini - boyunu da benzer şekilde ayarlayabilirsiiz.

SN: Raider onu kastetmiyorum 3 ünü birden Farenin sol tuşu ile haraket ettirme olanağı kayboldu

Ben olayı hala anlayamadım.....

Resimden anladığım kadarı ile properties penceresi ait olduğu yere tam oturmuyor??
Properties penceresindeki properties yazısının üzerinde iki kere tıklayınca yerine gelmiyormu?

Properties penceresindeki properties yazısının üzerinde iki kere tıklayınca yerine gelmiyormu?

Hah işte .... eline sağlık Sn. xxrt

"Properties" penceresini başlık çubuğundan tutun, tutulu şekilde bu pencereyi "Project" penceresinin üzerine doğru sürükleyin .... her ikisinin de başlık çubukları üst üste gelince (çakışınca) farenin sol tuşunu bırakın ....

Bakalım olucak mı ?

Arka planda Makro çalışıyor olması muhtemel ,resetleyin !! Aklıma başka gelmiyor..

Panik yok, devam .... :mrgreen:

Biraz daha kurcalayın.... bu şekilde düzelteceksiniz, başka yolu yok....

panik yok bilgisayar bozulmazsa hatırım kalır bozmadan usta olunmaz biraz düzelttim gibi ama yerleri ters

Þimdi üstteki pencereyi tutup, aşağıdakinin üstüne getirin ....

İyi geceler ... :uyku:

eski haline dönüyor sabaha daha iyi düşünürüz yarın görüşmek üzere :uyku:

Hem properties hemde project pencerelerini "x" işaretinden kapat, daha sonra view menüsünden önce properties window'u daha sonrada project explorer'e tıkla yerlerine geleceklerdir. Ebat farklılıkları olabilir bunların yüksekliğinide mouse ile ayarlayabilirsin.

Properties penceresinin,sol üst köşesinde properties yazan yerine mouse ile çift tıkla

Geri