• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Virüs C ve D sürücüleri paylaşıma açılmış

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Tr
Merhabalar
Bir virüs tarafından C ve D sürürcülerim paylaşıma açılmış kapatamıyorum ve ram ve işlemci fazlalık kullnılıyor karşılaşan var mı çözümü ne olabilir.
İlginiz için teşekkür edrim.

format çekmek.
Şu ana kadar virüs giripte tam manasıyla temizlenen pc görmedim.Bence Pc fazla zarar görmeden format çek.

Yakın format çekmiştim acaba temizleme yolu hiç mi yok?
İlginiz için teşekkür ederim

Arkadaşlar lütfen başka önerisi olan yok mu?

Virüsün adını bilemiyorum çünkü antivirüs onu tanımıyor. ( virüsü bulamıyor)
İlginiz için teşekkür ederim.

merhaba
activexdebugger adında bişey çalışıyorsa ve paylaşıma açık sürücülerinizin adı patron1, patron2 ise drakula virüs temizleyiciyi internetten indirin.

Size sunduğum bilgi eski bir bilgisayarcı arkadaştan aldığım bilgi. Biraz daha açıklama yapayım.
Virüs bir programdır. Bir lise talebesi oturur ve kod yazar bilerek yada bilmeyerek. Antivirüs programları belli yerleri kontrol eder. Eğer onun yazdığı kod bu kontrol edilen yerlerin dışında ise onu bulamaz.

O arkadaş "Ben işim gereği Virüs temizlerim.Ekmeğimi bu işten kazanırım ancak ne yaparsam yapayım temizlediğim PC 1-2 ay sonra aynı sıkıntıdan tekrar gelir bu defa da format çekerim. Bu olayı gelen kişiye anlatırım ancak format çekmemi istemez illede temizle derdi." Ne yapalım "Müşteri Daima Haklı"

Teşekkürler

Merhabalar
Bir virüs tarafından C ve D sürürcülerim paylaşıma açılmış kapatamıyorum ve ram ve işlemci fazlalık kullnılıyor karşılaşan var mı çözümü ne olabilir.
İlginiz için teşekkür edrim.

Arkadaşım Dracula isminde virus temizleyici bir program var onunla taratırsan sorunun kalmaz.
Bu virüsler Flashback lerle taşınıyor.Bulaştığı bilgisayarları patron1 ve patron2 adında paylaşıma açıyor.

Ekte ki dosyayı indir. dene bakalım inşallah kurtulursun.

Geri