• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veriyi Tüm Sayfalarda Bulup Listeleme

Excel Vers. ve Dili
TR, Office 2010
Veriyi Tüm Sayfalarda Bulup Listeleme Yardım!

Veri bulmada ustaların yardımına ihtiyacım var. Aşağıdaki dosyada istenen belirtilmiştir. Tüm sayfalarda veriyi arayarak bir kaç başlık altında listeleme yapacak. Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Makro yardımı alamadım. Aşağıdaki ekte indis formülü ile yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Veri bulmada ustaların yardımına ihtiyacım var. Aşağıdaki dosyada istenen belirtilmiştir. Tüm sayfalarda veriyi arayarak bir kaç başlık altında listeleme yapacak. Şimdiden teşekkürler.
. . .

Forumdaki başka bir örneği size göre uyarladım.
İnceleyiniz.

. . .

Ekli dosyalar

Sayın Hüseyin Çoban;

İlginiz ve yardımınız için teşekkür ederim. Düzenlediğiniz çalışma gerçekten işime yarar. Ancak veri bulmak için hücre içindeki tüm değerin yazılması gerekiyor. Bu çalışmayı öğrencinin ad/soyadındaki bir kaç harfi yazınca bu veriyi içeren hücreleri listleleyebilecek hale çevirmemiz mümkün mü? Öğrencilerin yatırdığı paraları aylık banka extresinden buluyoruz. Banka extresinde öğrenci adı ve soyadı eksik yazılmış veya yanlış yazılmış olabiliyor. Hatalı olan öğrencileri bu çalışma ile bulamayacağımızı düşünüyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

. . .

Bunun için tüm öğrenci isimlerinin bulunduğu bir liste olması gerekiyor.

. . .

. . .

Şu şekilde olabilir.
Arama işlemi içerir şekline getirilmiştir.
Örneğin ahmet yazdığınızda içerisinde ahmet geçenleri listeleyecektir.
Listeden tam ismi öğrenip tekrar listeyebilirsiniz.

. . .

Ekli dosyalar

Benim istediğim aynen buydu. Tekrar aramaya gerek olmayacak. İsimleri görebilmem yeterli. Emeğiniz için tekrar teşekkür ederim. Rabbim açılmasına ihtimal vermediğiniz, olmasını istediğiniz tüm kapıları size açsın ve sizler için hayırlı eylesin. İyi günler!

. . .

Dosyanız ektedir.

İşlem Sonucu:
attachment.php

Düzeltme: Hatalar giderildi, ek yenilendi.

. . .

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim. Yalnız bir önceki çalışma gibi içeren tüm verileri listeleyemiyor. Bir önceki gibi yapabilir miyiz?

Elleriniz dert görmesin. Tekrar tekrar teşekkürler.

Geri