• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veriye göre tablo oluşturma

listede olmayan biri "sınav" sayfasında başarısız olarak gözüküyor...bu da genel başarı grafiğine yanlış yansıyor...gerçekten değerden daha düşük çıkıyor genel başarı durumu...

Bu söylediklerinizin hepsinin çözümü var fakat detaylı anlatmıyorsunuz.

D6:

Kod:
=EĞER(SATIRSAY($D$6:D6)>MAK('SINIF LİSTESİ'!$A$4:$A$65536);"";DOLAYLI("'SINIF LİSTESİ'!B"&SATIRSAY($D$6:D6)+3))

F6:

Kod:
=EĞER(SATIRSAY($F$6:F6)>MAK('SINIF LİSTESİ'!$A$4:$A$65536);"";DOLAYLI("'SINIF LİSTESİ'!C"&SATIRSAY($F$6:F6)+3))

alt hücrelere kopyalayın.

.

hocam programı gönderdim daha nasıl detaylı antayım...benim istediğim sınıf mevcudu kaç kişiyse ona göre liste oluşturup o listedeki öğrenci kadar "sınav" sayfalarına "sınıf listesi" kadar kişinin notlarını girmek.40 kişilik bir liste oluşunca veri olmasa da olmayan öğrencilere "başarılı başarısız " yazıyor...

amaç ne kadar kişi varsa o kadar kişi sınav sayfalrına taşınsın karşına not girilsin....hocam gerçekten yardımlarınız için teşekkür ederim...programı biraz incelerseniz hatayı göreceksiniz...

yani hocam amaç listede bir isim yoksa karşısına "başarısız,başarılı,geçer,orta vb." durumlarda gelmesin istiyorum...ki "sınav ortalama" sayfasında olmayan biri başarısız görünüp de "genel başarı durumu grafiği" sayfasında bu yüzden kaynaklanan bir hata olmasın.yani sınıfta 40 kişi olmamasına rağmen başarısız öğrenci fazla sınıf mevcudundan bile fazla çıkıyor...

Eki inceleyin.

.

Ekli dosyalar

• EBAP.rar
    EBAP.rar
    206.5 KB · Görüntüleme: 26
Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum.bu saate kadar ilgilendiğiniz için....hakkınız helal edin

Rica ederim, iyi çalışmalar..

Geri