• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veritabanı ile ilgili...

Excel Vers. ve Dili
lklklk
slm arkadaşlar. kendim öğretmenim ve öğrencilerime bir test hazırlamak için excel kullanmaya başladım. bu test ile alakalı bir konu açtım ve saolsun YUSUF44 arkadaşım çok ama çok yardımcı oldu. onun sayesine testi baya geliştirdik. son olarak bir soru daha sordum ve kendisi bu biraz veritabanı ile alakalı diyerek yeni bir konu açmamı tavsiye etti. çalışmamızın son hali burda...

http://www.excel.web.tr/f48/makro-ve-kopru-t158420/sayfa2.html

sorum şu;

a öğrencisi bugün itibariyle bu testi yaptı ve ben hangi soruyu doğru hangisini yanlış yaptığını sonuçlar bölümünden gördüm grafikte de bu var. daha sonra a öğrencisine yanlış bildiği sorular ile ilgili takviye ders yapıldı ve ileri bir tarihte bu test tekrar uygulandı diyelim.

sorum şu a öğrencisine yapılan bu iki test grafik olarak gösterilebilir mi yani a öğrencisinin ilk yaptığı test saklanıp diğer test ile karşılaştırılabilir mi. bu şekilde girilen her test kaydedilip öğrencinin T.C. kimliği ile giriş yapıldığında o öğrencilerin eski test verilerine ulaşılabilir mi?

yardımcı olursanız çok sevinirim...

Diğer konuda cevap verdim. Tam olarak istediğiniz olmasa da inceleyiniz:

Resimli Test

Severek uğraştığım bir konu oldu ve geliştirilmeye de müsait. Tecrübeli arkadaşlar çok daha iyi sonuçlar çıkaracaklardır.

Geri