• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

verimlilik tablosu

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
merhabalar
bağlı bulunduğum bölümle ilgili işçi verimlilik tablosu hazırlamak istiyorum bu konuyla ilgili örnek tablo aradadım fakat bulamadım eğer sizlerin daha önceden hazırlamış olduğunuz böyle bir tablonuz varsa yardımcı olurmusunuz?
bu tablo ile:
1- işçi verimliliğini ölçmek
2- perfonmansı belirlemek

tabloda 2 grup içşi olacak. 1. grup için hedf vardıyada 3000 kg . 2. grup için hedefimiz 1300 kg olacak . tabi işe devamlılıkta esas alınacak. bütün verileri 1 ay boyunca girip hangi işçini o ay içinde yani 26 iş günündeki hedefe ulaşmasını % olarak görmek istiyorum. bu tablo ile o işçinin perfonmansını belirleyip verilere dayanarak terfi ve zam oranlarını belilemek istiyoruz.
şimdiden çok teşekkürler...

İlacı bende

Merhaba Arkadaşım İstemiş olduğun bilgi ekte mevcut....

biz bu belgenin tam içeriğini göremiyoruz, işimize yarayıp yaramayacağını bilmeden, minimum 15tl verip gold üye mi olmamız gerekiyor?!

biz bu belgenin tam içeriğini göremiyoruz, işimize yarayıp yaramayacağını bilmeden, minimum 15tl verip gold üye mi olmamız gerekiyor?!

Hayır. Altın üyelik bu belgeyi indirmek için değil. Bu sitenin bazı bölümlerinden ve bu siteye yüklenen dosyalardan vs faydalanmak isteyenler için.

Dosyayı ekleyen arkadaş altın üyelerin indirebileceği yere yüklediği için indiremiyorsunuz. Rica ederseniz başka bir siteye de yükleyebilir. LAKİN 6 sene evvel açılmış bir konu. Sizin benzer bir ihtiyacınız var ise yeni bir konu ile probleminizi halledebileceğinizi düşünüyorum.

Altın üyelik şart değil ama tavsiye edilir.

Son düzenleme:
tabloyu gold üye olmama rağmen indiremiyorum

Geri