• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verilerin butonlarla eşleştirilmesi ve özetlenmesi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan schahi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
Sayın Uzmanlar,

Ekteki örnektede açıklamaya çalıştığım üzere,

Ana verilerin olduğu bir sayfam var ürün bilgileri ve barkotlarının olduğu 2. Sayfam mevcut. Barkot bazlı Excele yüklenen satış, stok,üretim bilgilerinin eşleştirilmesi için yardımlarınızı rica ediyorum.

Formüllerle çözülmesi mümkün olabilir. Fakat dosyadaki satır sayıları örnektekinin çok fazla olduğu için daha fazla şişmesine Sebep olabileceğinden VBA ile uzman arkadaşlarının ellerinde çok daha sağlıklı sonuçlar doğurabileceği kanaatindeyim..

Yardımı dokunan herkese teşekkürler..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tekrar yapmak istemiyorum ama yardımlarınızı rica ediyorum..

Dosyanızdaki açıklamalarınıza tablolarınızda örnek veriler içerecek şekilde ilaveler yaparmısınız.

Levent Bey,
Mümkün olduğunca örnekli şekilde dosyayı revize ettim..

Burdaki bir detayı tekrar bilginize sunmak isterim. Şöyleki bütün bu rapor/verilerin Sonuç_Rapor sayfasında gerçekleştirilmesini rica ediyorum

ilginiz için teşekkür ederim.

Dosyanızda "satış özet bilgisi" ve "özet durum" hariç diğer butonlara gerekli uygulamaları ekledim. Ancak tablolarınızın aynı yapıda olmaması VBA ile çözümü güçleştirmektedir. Bu sebeple bazı tablolarınızda sütun yerlerini değiştirdim. Ayrıca veri sayınız arttıkça kodlar biraz yavaş işlem yapacaktır. Bunun sebebide yine tablo yapılarınızın raporlamayı kolaylaştıracak yapıda olmamasıdır. Eksik olan kısımlarıda müsait olduğum bir zamanda tamamlamaya çalışırım.

Ekli dosyalar

Levent Bey, Çözümünüz mükemmel olmuş elinize sağlık. Umarım müsat olduğunuzda diğer bölüm için yardımcı olabilirsiniz..
Saygılar,

Levent Bey,
İlgilenebilme fırsatınız oldu mu?

Geri