• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

verileri toplamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tar23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Selam;
Arkadaşlar ekli dosyada yer alan aslında çok uzun ama benim kısalttığım tverilerin toplamlarının alınması hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selam;
Arkadaşlar ekli dosyada yer alan aslında çok uzun ama benim kısalttığım tverilerin toplamlarının alınması hakkında yardımlarınızı bekliyorum

Hazırladığınız Özet Tablo gibi aynısından bir tane daha yaratıp, sadece FİŞ TİPİ KODU ve GENEL TOPLAM kutucuklarını işaretlersenizistediğiniz sonucu alabilirsiniz.

Haklısınız ben özet tabloyu bir makro yardımıyla hazırladım kodlamayı bilmediğim için makro kaydet ile yapıyorum bu işlem çok sık yapıldığından zaman alıyor bu tablo mantığında bir makro çok işime yarar ilginize teşekkür ederim.

Haklısınız ben özet tabloyu bir makro yardımıyla hazırladım kodlamayı bilmediğim için makro kaydet ile yapıyorum bu işlem çok sık yapıldığından zaman alıyor bu tablo mantığında bir makro çok işime yarar ilginize teşekkür ederim.

FATURA RAPOR sayfanızda J3 hücresine:
Kod:
=ETOPLA(FATURA!$D$3:$D$40000;'FATURA RAPOR'!I3;FATURA!$J$3:$J$40000)
formülünü yazın ve J20 ye kadar kopyalayıp yapıştırın.
Fakat; J3 den J20 ye kadar yazan tanımların FATURA sayfanızdaki "Fiş Tipi Kodu" sütununda yazanlarla aynı olmasına dikkat ediniz.
Örnek; J20 hücresinde " MERKEZ SATIŞ" yazıyor, yani başında boşluk işareti var, düzeltmezseniz sonuç doğru olmaz.
Diğerlerini de bu şekilde düzeltmeniz gerekir.

Sayın Turist;
Asıl sorun yaklaşık 50000 satırdan oluşan bu özet tabloyu makro yolu ile yapabilmek diğer kısımları çözebiliyorum. ilginize teşekkürler

Geri