Merhaba benım sorum konu başlıgında da belirttiğim gibi bir soru internetten almış oldugum verilerin yan kısımlarında veri al yazısı yazıyor yani şöyle
a----veri al
b----veri al
c-----veri al
.bunlar sayfa 1 de yanı excelin içinde otomatik geliyor bu ara da
.. böyle böyle yaklasık 200 300 adet veri oluyor ortalama
ben bunlarda veri al kısmına tıkladıgımda beni sayfa 2 ye yönlendirip aldıgım verilerin sonuclarını gösteriyor daha sonra arşive kaydet diyorum o verileri arşiv adlı sayfaya kaydettirip tekrar başa dönüp bi sonraki veriye aynı işlemi uyguluyorum benım sorum bunları nasıl aynı anda hepsini tek tek otomatik verisini alıp arşive nasıl kaydettirebilirim tek bir makroyla yanı makroya basıcam hepsini tek tek verisini alıp arşive kaydedicek yardımcı olursanız çok sevinirim
a----veri al
b----veri al
c-----veri al
.bunlar sayfa 1 de yanı excelin içinde otomatik geliyor bu ara da
.. böyle böyle yaklasık 200 300 adet veri oluyor ortalama
ben bunlarda veri al kısmına tıkladıgımda beni sayfa 2 ye yönlendirip aldıgım verilerin sonuclarını gösteriyor daha sonra arşive kaydet diyorum o verileri arşiv adlı sayfaya kaydettirip tekrar başa dönüp bi sonraki veriye aynı işlemi uyguluyorum benım sorum bunları nasıl aynı anda hepsini tek tek otomatik verisini alıp arşive nasıl kaydettirebilirim tek bir makroyla yanı makroya basıcam hepsini tek tek verisini alıp arşive kaydedicek yardımcı olursanız çok sevinirim