• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri özet - icmal oalrak hazırlama

Excel Vers. ve Dili
2007
arama butonu yaparak verileri görüntülenmesi

Arkadaşlar sayfa 1 de bir icmal tablosu var sayfa ikideki 200 den fazla verileri ben isim ve no ile arama yapıp icmal sayfasına yerleşşin istiyorum yani excel içinde google gibi makrolarda denedim tam olarak yapamadım bunun için gerekli kodlar yardımcı olursanız sevinirim........Allah Razı Olsun Hepinizden

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
merhaba konu başlığınız form kurallarına uymuyor değiştiriniz
ayrıca örnek bir dosya hazırlayıp gönderiniz

örnek dosya ekleyebilir misiniz. onuda biz yapmıyalım sizinkine uygun bir sayfa yazırlayın bizde onun üzerinde çalışalım ezbere yapmayalım

cvp

Çılgın86 ustadım örnek bi tablo ekledim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

merhaba ikisine hazırladım
örneği inceleyiniz
daire numarasına formül
Kod:
=DÜŞEYARA($C$1;bilgiler!A2:V998;2;0)
apt numarasına formül
Kod:
=DÜŞEYARA($C$1;bilgiler!B2:V998;1;0)

Ekli dosyalar

tşk ederim

merhaba öncelikle çok teşekkür ederim emeğinize sağlık hocam yandaki şemaya görede nasıl bişey yaparız ben accesste bakıyorum biseylere ama birde apt ve daire aramayı sadece bir sayfada yaptırabilirmiyiz yani aynı sheet üzerinde

merhaba diğerinde nasıl bir işlem istiyorsunuz çalışma sayfanızda bir örnekle açıklarmısınız

Merhaba

merhaba diğerinde nasıl bir işlem istiyorsunuz çalışma sayfanızda bir örnekle açıklarmısınız

Merhaba ihsan bey dediğiniz gibi örnek bi tablo olusturdum ve olusturdugum örnek tablo içerisine ne şekilde oldugunu açıklayacı notlar yazdım form içerisine yeniden attım tabloyu yardımcı olursanız çok memmun olurum Şimdiden Allah razı olsun.

Geri