• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri çekmek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deasn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
türkçe
Ekteki dosyada sayfa2 de bulunan tapdk iptal olanların karşılığını bütün açıklamaları ile sayfa1 den sayfa2 ye aktarmak istiyorum...Bu mümkünmüdür acaba.Sayfa2 deki iptal kodları sayfa1 de tapdk kodu olarak yer almaktadır.

Ekli dosyalar

Kafam karıştı çok özürdilerim.Sicil no ile tapdk iptal kodları aynı olanların karşılığını istemiştim ben sayfa1 B sütununda olan kodlar ile sayfa2 A sütunda olan kodların açıklamalarını istiyorum.Yani kısaca sayfa1 bizim datamız olarak düşüncez

Ekli dosyalar

sayfa1 A sutunu ile Sayfa1 sicil numaraları aynı olanların bilgileri sayfa2 ye taşınmıştır. Umarım yapmak istediğinizde budur.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Yok yine olmamış tapdk iptal kod karşılığı ile sicil no birbirini tutmuyor..Bakın ben 1 tane örnek yaptım renklendirdim

Ekli dosyalar

Dosyanız ektedir. Umarım olmuştur.
Kolay Gelsin

Ekli dosyalar

Olay budur allah razı olsun hocam senden beni büyük bi dertten kurtardın..

Konu itibariyle aynı konu fakat işleyiş biraz farklı ,
Elimizde bulunan TC kimlik yada Vergi No ile aşağıdaki adresten sorgulama yaptırmak istiyorum.
Tek tek sorgulatmak oldukça zaman alacak ve veri çokluğu nedeniyle imkansızlaşıyor.
http://212.174.130.210/NewTapdk/ViewApp/sorgu.aspx
Listede yer alan TC kimlik/ vergi no ile sorgulatıp bilgileri excele getirecek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Konu itibariyle aynı konu fakat işleyiş biraz farklı ,
Elimizde bulunan TC kimlik yada Vergi No ile aşağıdaki adresten sorgulama yaptırmak istiyorum.
Tek tek sorgulatmak oldukça zaman alacak ve veri çokluğu nedeniyle imkansızlaşıyor.
http://212.174.130.210/NewTapdk/ViewApp/sorgu.aspx
Listede yer alan TC kimlik/ vergi no ile sorgulatıp bilgileri excele getirecek.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sorunuz yukarıdaki konu ile aynı değil. Yukarıdaki soru düşeyara formülü ile çözülmüş, sizin istediğiniz webden sorgulama yaptırmak. Sorunuzu yeni bir konu başlığı ile sorarsanız yardımcı olanlar olabilir.

Geri