Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.
Dosyanız biraz karışık.
Belgenizi; sadece J-05 adlı sayfanızdaki bir satıra ait işlemi elle yaparak yenilemenizde yarar var.
Anladığım kadarıyla, sayfa adı ile İCMAL sayfasının C sütunu eşleştirilerek işlem yapılmasını istiyorsunuz doğru mudur?
Tekrar merhaba.
Halledebilir miyim bilemiyorum ama, belki uğraşırken birşeyler ortaya çıkar diye bir soru sormak istiyorum.
İCMAL sayfanızdaki hücrelerde (E:BA sütunlarında) yer alan metinlerin sütunlara dağıtılmasında kullanılacak anahtar nedir?
Yani örneğin;
-- O4 hücresindeki: TİP DEĞİŞİMİ 2,00 EN HAVLU HAV:2544 TEL ZEMİN:2728 TEL
-- P4 hücresindeki: ERTEKS; 200*140 İPLİĞİ BOYALI KADİFE HAVLU - 20/2 RENKLİ HAV -20/2 RENKLİ ZEMİN -16/1 RENKLİ ATKI -390 GR/M- TOPLAM:
-- L14 hücresindeki: 50290-81; POPCORN HAVLU - 70X140 - 20/2 RİNG Hav - 20/2 Ring Zemin - 16/1 OE A.Atkı - 20/2 Yıkama - 490g/m - Toplam : 4.200- adet (5 renk)
metinlerini, örnek olarak hazırladığınız makine sayfasında hangi sütuna hangi verinin yazılacağına nasıl karar verilecek, hücrelere bölerken kullanılacak kriter belli midir?
icmal sayfasındaki yılın 1.nci gününden yılın son gününe kadar yapıldı 365 gün toplamda her makina için ayrı sayfa hazırlayacağım ve icmalde her makina için bir satır var. j-05 makina sayfasından üretim tarihi baz alarak dolgu rengine boya yapmasını ve diğer verileri başladığı satırın ilkine metin olarak birleştirerek yazmasını sağlamak amaçım
Belgede biraz ilave düzenleme yaptım ve belge içerisine açıklama ekledim.
Bu cevap ekindeki belgeyi indirerek tekrar kontrol ediniz.
Önceki belgeyi sildim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.