• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verileri alt alta kaydetme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan flappy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 ingilizce
Abiler iyi akşamlar,
Kusura bakmayın konunun çok yabancısıyım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekte bir dosya var burada action satırına veri girişi yapıp bir kaydet butonu ile kaydetmek istiyorum.

İstenildiğinde bu kaydedilen verilere ekleme yapmakta mümkünmüdür.

konuyu yanlış yerdemi açtım bilmiyorum ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Sayın flappy

İlk mesajınız aramıza hoşgeldiniz.

" action satırına veri girişi yapıp bir kaydet butonu ile kaydetmek istiyorum"

Dosyayı kaydetmekten mi bahsediyorsunuz. Tam anlaşılmadı

Hoşbulduk teşekkür ederim,

Düşüncem action diye belirttiğim satıra veri girişi yapmak ve kaydet butonuna basınca bu verileri başka bir satıra kaydetmek.

Yani bu action satırını veri giriş satırı gibi kullanmak istiyorum. Umarım anlatabilmişimdir. :)
Teşekkür ederim ilginiz için.

Hemen altındaki satırda kaydedilmesini istiyorum. Aslında her giriş yaptığımda bu yaptığım girişlerin alt alta ürün adına göre sıralanması amacım.
Aslında alt alta yazarakta yapabilirim sanırsam ama amacım bunu öğrenmek.

Bu istedikleriniz makro-vba ile yapılabilir, ama siz FONKSİYONLAR bölümünde konu açmışsınız.

Veri girişi için sayfadaki 1. satırı kullanmak yerine UserFom ile uygulama yapılabilir. Dosyanızda A sütununda (ACTION) veri girişiniz olacak mı ?

hayır sadece B, C, D, E sütunlarına giriş yapılacak.

VBA ile hazırlanan dosyanız ektedir.

Ekli dosyalar

Ellerinize sağlık , teşekkür ederim yardımlarınız için.
Bir sorum daha olucak. Ürün kısmına aynı isimde başka girişler yapmak mümkün mü?

Merhaba Excelmy; dosyanızı inceledim. Mükemmel görünüyor, ellerinize sağlık. Bunu ben kendi çalışmama uyarlayamadım. Acaba size zahmet olmaz ise vba dosyasının yanına açıklama yapabilir misiniz? Mantığını kavrarsam daha çok öğrenebileceğimi düşünüyorum. Zira aynı şekilde, beden, fiyat, ürün, renk, depo gibi her bir sayfaya kayıt ekletmem gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Geri