• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verilen Yetkiye Göre Sayfalara Veri Girişi Yapma

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Üstadlarım;
Ekli Dosyada "Yetki Belirleme" sayfasında Aklımın erdiğince ad ve soyada göre sayfa tanımladım.
Program açılınca Kullanıcı Adı Giriniz diye bir form ve bu forma "Yetki Belirleme" sayfasında ki isim yok ise program direk kapanacak. Eğer Forma girilen isim "Yetki Belirleme" sayfasında var ise yetkilendirildiği sayfalara eri girişi yapabilecek diğer sayfalara ise sadece bakabilecek. Silme, değiştirme, Veri girme kesinlikle yapamayacak.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür Ederim

Ekli dosyalar

Üstadlarım;
Ekli Dosyada "Yetki Belirleme" sayfasında Aklımın erdiğince ad ve soyada göre sayfa tanımladım.
Program açılınca Kullanıcı Adı Giriniz diye bir form ve bu forma "Yetki Belirleme" sayfasında ki isim yok ise program direk kapanacak. Eğer Forma girilen isim "Yetki Belirleme" sayfasında var ise yetkilendirildiği sayfalara eri girişi yapabilecek diğer sayfalara ise sadece bakabilecek. Silme, değiştirme, Veri girme kesinlikle yapamayacak.

Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür Ederim

merhaba
bu link işinizi görür sanırım

Üstad vermiş olduğunuz likteki form arşivimde mevcut. Benim istediğim tam bu değil. Kullanıcı adı ve şifre ile girdikten sonra sayfa kullanımınıda engelleme. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Geri