• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Verilen aralıklara göre satır silme

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba,
Çalıştığım dosyada hücrelerde yazılı değerlere göre belirli aralıktaki satırları silmek istiyorum. Ör. "Eski Fiyat" yazılı hücre ile "indirimli fiyat" yazan hücre (aynı şekilde tekrar eden yüzlerce satır var) arasındaki (bu başlıktaki hücreler de dahil) silmek istiyorum bunu makro ile nasıl yapabilirim?

Foruma hoşgeldiniz,
Örnek bir dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.

Merhaba,
Örnek dosya linkini ekliyorum.
84dU7T6QPxEJP
Çalışma sayfasındaki yalnızca tek bir sütunu örnek olsun diye ekledim.
Sanıyorum belirli aralıklarla tekrar eden fakat farkıl hücre değerleri olduğu için ancak makro ya da kodla halledilebilecek bir silme yapmak istiyorum. Yalnızca silmek istediğim hücre ya da satırların başlangıç ve bitişindeki hücrelerde aynı değerler var. Örneğin "indirimli fiyat" yazan hücre ile "etiket" yazan hücreler (bu hücreler de dahil) arasındaki hücre ya da satırları silebilmek istiyorum. Çünkü bunlar tüm sayfa içinde bir kez değil bir çok kez tekrar ediyor. Bu konuda formda araştırdım ama tam uygun bir formül bulamadım. Şimdiden teşekkürler...

Link gözükmüyor, tekrar deneyin.

Sn. turist, görseldeki yerde sağ tıklayın. Resmin adresini kopyala deyip adres çubuğuna yapıştırdığınızda linki görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    99.4 KB · Görüntüleme: 5
RESİM değil, EXCEL dosyanızı ekleyin.

EXCEL dosyasının linkini ekliyorum. Asıl dosya çok büyük boyutlu olduğu için sadeleştirilmiş ve sadece tek sütun veri olan örnek dosya olarak ekledim. (http://yadi.sk/d/wdxZTATNPzbGa) Teşekkürler..

Geri