• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Yönetimi Uygulaması-Veri Kaydetme,Değiştirme ve Silme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan o2l3m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

o2l3m

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft® Excel ® 2016 (16.0.5413.1000) MSO (16.0.5413.1000) 32 bit

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    20.7 KB · Görüntüleme: 19
Konu ile ilgili destek verebilirmisiniz?

Değerli Levent Hocam

Listbox,Textbox ve userform uygulamalarında örnek olabilecek çok değerli bir çalışmanız var.
Çalışmanıza ait aşağıdaki konu başlıklı dosyaları açarken sorun yaşıyorum. User form açılmıyor ve hata alıyorum. Hata ekranı aşağıdaki gibidir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.excel.web.tr/f119/veri-yonetimi-uygulamasy-veri-kaydetme-deoi-tirme-ve-t15160.html

birde altın üyelik olmadan şu veriye ulaşsaydım :D, bana en azından buna yardımcı olacak bir video linki verir misiniz. listbox da seçtiğim bir değere veri atamak istiyorum. bu benim için çok önemli denecek bir konu. yardımlarınızı bekliyorum.

Değerli Levent Hocam

Listbox,Textbox ve userform uygulamalarında örnek olabilecek çok değerli bir çalışmanız var.
Çalışmanıza ait aşağıdaki konu başlıklı dosyaları açarken sorun yaşıyorum. User form açılmıyor ve hata alıyorum. Hata ekranı aşağıdaki gibidir. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.excel.web.tr/f119/veri-yonetimi-uygulamasy-veri-kaydetme-deoi-tirme-ve-t15160.html

Değerli Levent Hocam

Sayın o2l3m dosya üzerindeki referanslardan missing olan referansı kaldırıp deneyin.

Sayın @o2l3m ve Sayın @iso3820
Aşağıdaki linkten , (Kendisininin iznine ve anlayışına sığınarak)Sayın @Levent Menteşoğlu'nun çalışmalarını indirebilirsiniz.
Dosyaların linki

Sayın,
@Levent Menteşoğlu
Bilgi: @turist

İçeriği indirdim fakat. izniniz olursa açmak istiyorum.. Bir konuda destek istemiştim; listbox da verilerin seçimi ve veri aktarma ile alakalı. Sayın @turist sizden izin almamızı istedi. Mesajınızı bekliyorum. Bu işe yeni başlayan sayılırım..Eğer bu konuda da yeni başlayanlara, excel formüllerinin vba da nasıl kullanılacağına dair bir link, video vs kaynak varsa incelemek isterim. Çok basit hatalarım olacaktır, ama basamaklarıda atlayar çıkıp basit hatalardan yazdığımız programların çalışmamasını istemem doğrusu. Teşekkürler

Sayın,@iso3820
Sanırım, yazdığım cümleyi(Kendisininin iznine ve anlayışına sığınarak) iyi niyetiniz ve saygınızla yanlış yorumladınız.
Levent Bey, bir süredir Forumda aktif değil, belki yazdıklarınızdan haberi olmayacaktır.
Forumda paylaşılan her dosya ve bilgi tüm üyelerimize açıktır.İndirdiğiniz dosyaları açabilir, inceleyip kullanabilirsiniz.
Sadece "ALTIN ÜYELİK" gerektiren durumlarda dosyalara erişim sağlanamamaktadır.
Bilginizi geliştirmek ve Forumdan daha çok faydalanmak isterseniz ALTIN ÜYE olmanızı önemle tavsiye ederim.

Nezaketiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.

ALTIN ÜYELİK konusu için aşağıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.
ALTIN ÜYELİK

Son düzenleme:
Sayın,@iso3820
Sanırım, yazdığım cümleyi(Kendisininin iznine ve anlayışına sığınarak) iyi niyetiniz ve saygınızla yanlış yorumladınız.
Levent Bey, bir süredir Forumda aktif değil, belki yazdıklarınızdan haberi olmayacaktır.
Forumda paylaşılan her dosya ve bilgi tüm üyelerimize açıktır.İndirdiğiniz dosyaları açabilir, inceleyip kullanabilirsiniz.
Sadece "ALTIN ÜYELİK" gerektiren durumlarda dosyalara erişim sağlanamamaktadır.
Bilginizi geliştirmek ve Forumdan daha çok faydalanmak isterseniz ALTIN ÜYE olmanızı önemle tavsiye ederim.

Nezaketiniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederim.

ALTIN ÜYELİK konusu için aşağıdaki bilgilerden faydalanabilirsiniz.
ALTIN ÜYELİK

Eyvallah. Anladım. Evet "Altın Üyelik" yapmak isterim fakat ilerleyen zamanlarda olabilir. Sağolun anlayışınız için..

Geri