• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Toplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aligunes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 32 Bit
2009 isimli klasör içerisinde OCAK, ŞUBAT...ARALIK isimli 12 adet excel çalışma sayfası var her sayfanın içerisinde Sayfa1, Sayfa2, Sayfa3 şeklinde 3 sekme mevcut ve bunların hepsinde tablolar var bu tablolarda degerler var ör: Sayfa1 A2 : A22 ve D2 : D22 - H2 : H22 aralıklarıda degerler var Klasö içerinde bu degerleri aynı tabloda 12 aylık degeri toplamak istiyorum. Yardımcı olabilirmi siniz.

2009 isimli klasör içerisinde OCAK, ŞUBAT...ARALIK isimli 12 adet excel çalışma sayfası var her sayfanın içerisinde Sayfa1, Sayfa2, Sayfa3 şeklinde 3 sekme mevcut ve bunların hepsinde tablolar var bu tablolarda degerler var ör: Sayfa1 A2 : A22 ve D2 : D22 - H2 : H22 aralıklarıda degerler var Klasö içerinde bu degerleri aynı tabloda 12 aylık degeri toplamak istiyorum. Yardımcı olabilirmi siniz.
Örnek dosyaları yolarsanız bakarım.:cool:

Dosya ekte

Dosya ekte fakat ebadı büyük olduğu için sadece 2007 klasörü içerisinde yıllık ve OCAK ayını ekledim OCAK, ŞUBAT...ARALIK şeklinde 12 ay mevcut bende ona göre yaparsan sevinirim.

Ekli dosyalar

Sanırım OCAK,ŞUBAT...ARALIK isimli 12 adet excel çalışma kitabı diyecektiniz.
Sayfa1,Sayfa2,Sayfa3 sekmelrinide sanırım çalışma sayfası isimleri olacaktı.
Ama Bu isimde yolladığınız OCAK adlı çalışma kitabında sayfa isimleri yok.:cool:

gönderdigim 2007 klasörü içindeki ocak excel çalışma sayfasından 12 tane oniki ay (ocak-şubat-mart...aralık şeklinde ve yine aynı şekilde 'YILLIK' isimli çalışma sayfasında bu 12 ay birleştirilecek toplanacak

Geri