• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri toplama

Excel Vers. ve Dili
2010
Biraz araştırdım ancak makro ile diğer excellerdeki verileri (TOPLANAN VERİLER) kitapcığında toplamını alamadım.

Ekli dosyalar

Merhaba
Ne mesajınızda nede dosyanızda açıklama yapmamışsınız boş dosyaları göndermişsiniz.

Merhaba
Bu kodu dener misiniz_?
Kod:
Option Explicit
Sub verileri_topla()
Dim YOL As String, KİT As String, SAT As Long, SÜT As Long
Application.ScreenUpdating = False
SAT=Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
Range("H4:H"&sat).clearcontents
YOL = ThisWorkbook.Path & "\"
KİT = Dir(YOL & "*.xlsx?")
Do While KİT <> ""
For SAT = 4 To Cells(Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
For SÜT = 2 To 8
Cells(SAT, SÜT) = Cells(SAT, SÜT) + Application.ExecuteExcel4Macro("'" & _
YOL & "[" & KİT & "]Sayfa1'!R" & SAT & "C" & SÜT)
Next
If WorksheetFunction.CountIf(Range("B" & SAT & ":H" & SAT), 0) = 7 Then
Cells(SAT, "K") = "Veri Girilmemiş"
End If
Next
KİT = Dir
Loop
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox "İşlem Tamamlandı", vbInformation
End Sub

Son düzenleme:
Teşekkürler, yalnız( K )sütununa (veri girilmemiş) yazması için o satırda hiç veri olmaması gerekli idi. şimdi bir hücrede veri var diğerlerinde yok ise veri girilmemiş yazıyor.

Teşekkürler, yalnız( K )sütununa (veri girilmemiş) yazması için o satırda hiç veri olmaması gerekli idi. şimdi bir hücrede veri var diğerlerinde yok ise veri girilmemiş yazıyor.

İyi ama toplanan hücrede Sıfır var ise veri yok demektir. Bende tüm hücreler boş ise Hata iletisi yazsın istedim.
Siz nasıl olsun istemiştiniz.

ekteki tablo gibi oluyor istediğim ARMUT satırında hiç veri yoksa hata mesajı versin ancak bir tane bile veri varsa hata mesajı vermsin istemiştim, teşekkürler.

Ekli dosyalar

• tablo.jpg
    tablo.jpg
    78.6 KB · Görüntüleme: 15
ekteki tablo gibi oluyor istediğim ARMUT satırında hiç veri yoksa hata mesajı versin ancak bir tane bile veri varsa hata mesajı vermsin istemiştim, teşekkürler.

O eski verinin kalmasından kaynaklanıyor sanırım. Üstteki kodu değiştirdim deneyin. Olmazsa hatalı dosyanızı ekleyin ve şurada hata var diye belirtin bakayım.

Geri