• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

veri tabanı hk. yardım

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Merhaba,

Yüklediğim taslakta izin sorgula işleminde acil izin seçeneğini seçip evet dedikten sonra, yukarıda ki kişinin çalıştığı bölüm bilgisinden bölümler veri tabanında şimdiki durum güncellemesini nasıl yapabilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler.

http://s3.dosya.tc/server8/4py7kd/asd.rar.html

Bunun gibi bir şey işinizi görür mü?
İndir

Öncelikle teşekkür ederim çok faydalı oldu bu.

Zamanınızı almak istemem ama bu userform üzerine "izin türü seçiniz" gibi "izin başlangıç tarihi" ve izin bitiş tarihi" seçmek için tarih nesnesi eklenebilir mi ? Nasıl yapabilirim böyle bir şeyi. Yani yapmak istediğim aslında o tarih aralığından kaç gün izinde olacağını hesaplamak ve bu izin dönemini kişinin veri tabanına işlemek.

Saygılarımla..

Dosyanız ektedir. Bilgisayarınızda takvim nesnesi olmayabilir diye gerekli dosyayı da ilave ettim. Userform hata verirse MSCOMCT2.OCX dosyasını C:\windows\system32 klasörü içine atın.

İndir

Dosyanız ektedir. Bilgisayarınızda takvim nesnesi olmayabilir diye gerekli dosyayı da ilave ettim. Userform hata verirse MSCOMCT2.OCX dosyasını C:\windows\system32 klasörü içine atın.

İndir

Önce normal olarak denedim ama hata verdi sonra yolladığınız dosyayı söylediğiniz gibi system 32 nin içine attım ama yine de aynı hatayı vermeye devam ediyor.

Hata mesajı : "could not load some object because they are not available on this machine"

Saygılarımla..

İşletim sisteminiz ;
32 bit ise c:\windows\system32 klasörü içerisinde mscomct2.ocx
64 bit ise c:\windows\sysWow64 klasörü içerisinde mscomct2.ocx
dosyasını atıp başlattan çalıştıra regsvr32 c:\windows\system32\mscomct2.ocx komutunu girin
daha sonra vba penceresinden tools/references tıklayın browse tuşuyla attığınız dosyayı bulun. Daha sonra listeden Microsoft Common Controls -2 6 (SP4) seçip tamam deyin

İşletim sisteminiz ;
32 bit ise c:\windows\system32 klasörü içerisinde mscomct2.ocx
64 bit ise c:\windows\sysWow64 klasörü içerisinde mscomct2.ocx
dosyasını atıp başlattan çalıştıra regsvr32 c:\windows\system32\mscomct2.ocx komutunu girin
daha sonra vba penceresinden tools/references tıklayın browse tuşuyla attığınız dosyayı bulun. Daha sonra listeden Microsoft Common Controls -2 6 (SP4) seçip tamam deyin

64 bit işletim sistemim.

Tarif ettiğiniz gibi yaptım çalıştıra "regsvr32 c:\windows\system32\mscomct2.ocx" bunu aynen yapıştırdım vba da söylediklerinizi yaptım ancak yine de olmadı. Sonra çalıştıra yukarıdaki komutu "sysWow64" için yaptım yine olmadı. Her ikisinden sonra da vba da dosyayı bulup tamam dedim common controls - 2 6 ( SP4) ü seçtim ama yok olmuyor aynı hatayı vermeye devam ediyor.

Geri