• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri tabanı combobox

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sogan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 tr
Iki sıkıntım var:
Birincisi:
Excell de yapmış olduğum combobox lar bir süre sonra hata veriyor ve tamamen siliniyor.

Ikincisi:
Bu belgeleri office 2013 te hazırlıyorum. Belgeyi 2010 sürümünün altında olan bilgisayarda açıldığı zaman veri doğrulama pasif olup kısıtlama kalkıyor - combobox pasif olup pencere açılmıyor.

Merkezi bir bilgi toplama sistemimiz var. Böyle olunca çok sıkıntı yaşıyoruz. Yardımlarınızı bekliyorum.

1. İlginç bir durum. Kendi kendine mi siliniyor ? (Problemli, örnek bir dosya iyi olurdu)
2. Versiyon farkından kaynaklanan bir durum gibi görünüyor. Sanırım diğer pc'lerdeki office uygulamalarının versiyonunu yükseltme durumunuz yok. O halde kendi pc'nize 2003 kurup, belgelerinizi 2003 ile düzenleyin. Böylece diğer pc'ler problem vermeyecektir, diye düşünüyorum.

Işte offıce nin veri doğrulama ile alakalı hata raporu

error020840_04

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>
<recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main"><logFileName>error020840_04.xml</logFileName><summary>'D:\Dosyalarım Silmeyiniz\ORTAOKUL çalışma - Kopya.xlsx' dosyasında hata algılandı</summary><removedFeatures summary="Aşağıda kaldırılan özelliklerin listesi verilmiştir:"><removedFeature>Kaldırılan Özellik: /xl/worksheets/sheet1.xml parçasından Veri doğrulama</removedFeature></removedFeatures></recoveryLog>

Geri