• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Süzme - Hangi Üründe Varsa Onlar Ekrana Gelecek

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Merhaba,

Bizde çeşitli ürün grupları mevcut. Her birine ayrı excel sayfası yapmaktansa tek bir sayfada yazıya veya resme tıklayınca o gruba ait ürünler aşağıda belirsin istiyoruz. Bir çeşit veri süzme mantığı. Örnek dosyayı ekledim Ben Vida grubuna basarsam vida ile ilgili Data sayfasında ne varsa ekrana gelsin istiyorum. Mümkün müdür böyle bişey ?

Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar

Ekli dosyalar

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir
Sayın Asikral'ın
Kodlarını Size Uyarlamaya
Çalıştım
umarım istediğiniz Gibidir.

Son düzenleme:

Burada şöyle sorun oluyo Süleyman Bey,

Mesela Vida grubunda 5 ürün var, pencere grubunda 2 ürün var diyelim.5 ürün listelenince 2 ürün içeren pencere grubuna basınca bu sefer 2 tane geliyor ekrana fakat Vida grubundaki diğer üç ürün aynen kalıyor altta. Sadece ilgili ürünlerin ekrana gelmesi mümkün mü ?

Ve ayrıca mesela bir satır kırmız renkli yazıda, bunu aynen aktarmam mümkün mü ?

Merhaba
İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir
Sayın Asikral'ın
Kodlarını Size Uyarlamaya
Çalıştım
umarım istediğiniz Gibidir.

Teşekkürler evet değişik bir çalışma fakat ben tek tıklamayla işi bitirmek istemiştim fakat güzel alternatif çok teşekkürler...

Kolay Gelsin
İyi Çalışmalar

süleyman beyin yaptığı örnek daha seri fakat ekranda değerler kalıyor. yani 5 ürünlü bir gruptan 2 ürün lü bir gruba geçince o 3 tane fazlalık silinmiyor ekrandan sorun orda.

süleyman beyin yaptığı örnek daha seri fakat ekranda değerler kalıyor. yani 5 ürünlü bir gruptan 2 ürün lü bir gruba geçince o 3 tane fazlalık silinmiyor ekrandan sorun orda.

kodların ilk 3 satırından sonra bu kodu ekleyin.

Kod:
syf2.Rows("11:" & syf2.[A65536].End(3).Row).Select
    Selection.Delete Shift:=xlUp
dosyayı ekledim

Ekli dosyalar

kodların ilk 3 satırından sonra bu kodu ekleyin.

Kod:
syf2.Rows("11:" & syf2.[A65536].End(3).Row).Select
    Selection.Delete Shift:=xlUp
dosyayı ekledim

çok teşekkür ederim. Son bişey sorsam, şimdi alt-kategori başlıkları falan var listede kırmız renkli. örnek dosyay ekledim. Bunları bu şekilde listelemek mümkün müdür ? sadece bilgi amaçlı. çok teşekkürler

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim. Son bişey sorsam, şimdi alt-kategori başlıkları falan var listede kırmız renkli. örnek dosyay ekledim. Bunları bu şekilde listelemek mümkün müdür ? sadece bilgi amaçlı. çok teşekkürler

Tablonuzun tam olarak düzenini bilemiyorum
sizin istediğiniz vida olan tüm verileri aktar
bunun yanı sıra başlıklarıda aktar başlıklar aynı renkte kalsın
O zaman kopyala yapıştır mantığı ile yapılır işlem uzun sürebilir
ikinci vida resmini tıklayın

Ekli dosyalar

Geri