• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Silinirse Geri Gelsin

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016
Merhaba arkadaşlar. B1:B1000 sütunundaki hücrelerde bulunan veri silinir ancak yerine herhangi bir veri yazılmamış ise önceki verinin geri dönmesi mümkün mü ? Örnek dosya ekte.

Ekli dosyalar

Merhaba arkadaşlar. B1:B1000 sütunundaki hücrelerde bulunan veri silinir ancak yerine herhangi bir veri yazılmamış ise önceki verinin geri dönmesi mümkün mü ?

Merhaba arkadaşlar. B1:B1000 sütunundaki hücrelerde bulunan veri silinir ancak yerine herhangi bir veri yazılmamış ise önceki verinin geri dönmesi mümkün mü ?

Merhaba,

Silinmesini istemediğiniz alanı korumaya almak işinize yaramaz mı? Sayfa koruma yöntemini deneyebilirsiniz.

Merhba sayın Korhan Ayhan. Durum şöyle verinin yerine veri girilmesi gerekebilir. Ancak silinerek tamamen boş kalmasını istenmiyor. Veri girişini yönlendirmek mümkün ama, silinmesi halinde bşir kontrol yok. O yüzden sayfa koruma işe yaramıyor.

Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz. Aklıma gelen kontrolleri ekledim. Siz bakın eksik yönleri varsa düzeltmeye çalışırım.

Ekli dosyalar

Çok çok teşekkür ederim Sayın Korhan Ayhan. Neredeyse tam istediğim gibi. Ancak veri silinince eski veri yerine 1 getiriyor !!

Üstteki mesajımda ki dosyayı güncelledim. Ben denemelerimde sizin bahsettiğiniz durumu yaşamadım.

Çok teşekkürler sayın Korhan Ayhan. Veri silinince eski veri yerine 1 getiriyor. Acaba versiyon farkı veya kod sayfasında tanımlı referanslardan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Üstteki mesajımdaki dosyaya küçük eklemeler yaptım. Denermisiniz.

Çok çok teşekkür ederim sayın Korhan Ayhan. şimdi tam olmuş. Elinize, akılnıza sağlık. 2013 yılının sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı, sevgi ve barış içinde geçmesini dilerim. Sağlıcakla kalın.

veri silinirse geri gelsin başlığına uymamış. Veri değişince zaten veri silmek gibi olmuş. Amaç hücrenin kilitlenmesi olmalı

Tebrik edeirm sayın cosicos. Daha ilk mesajda müthiş bir tespit olmuş. Vallahi bravo. Bu şekilde forumda konu zenginliği artmaktadır.

Sayın korhan aydın
bendede buna benzer bir sorun var ekteki dosyamda rapor 2 yi dagıttıgım zaman oluşturdugum sayfalarda yaptıgım formuller siliniyor bunu nasıl engelleyebilirim ??
yardım ederseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Geri