• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri sayfasi olusturmak?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 fransizca
Herkese merhaba,
Elimdeki banka takip sayfamda "D" sütununa hep ayni verileri giriyorum; Kira, telefon, market, vs... Ve daha sonra otomatik suzme yaparak belli donemlerde toplam olarak ne kadar benzin veya ne kadar market harcamasi yaptigima bakiyorum.
Benim sorum acaba bunu makro ile bir veri sayfasinda otomatik olarak yapamazmiyiz? Boyle bir sey mumkunmu?

Ekli dosyalar

Birde form üzerinden kayıt yapabilme ve süzme işlemi hazırladım. Hangisi işinizi görürse onu kullanın.

Ekli dosyalar

Sağolun Rahmi Bey benimde işime yarayacak

Son düzenleme:
yardimlariniz için oncelikle çok tesekkur ederim.
Gondermis oldugunuz ilk dosyada suzme islemi daha pratik hale gelmis ama zaten sayfada suzme islemi yapmisdim ve bana yeterli gelmiyordu.
ikincide ise D sutununa girdigim her veriyi saydiran bir form olmus ama dikkat ederseniz ben ilk mesajimda ayni verileri girdigimden bahsetmistim yani sizin yapmis oldugunuz form'a girdigimde vergi dairesi suzmedeki gibi tek cikmiyor iki vergi dairesi girdisi ayni anda alt alta çikiyor.

Oku tıklamanıza gerek yok. Siz ilk harfi yazmaya başladığınızda, vergi dairesinin ismi kayıtlı ise otomatikman çıkacaktır.

Calistiramadim veri sayfasina verileri atmiyor banka sayfasina ekliyor

Tekrar düzenleme yaptım. Ekteki dosyayı incelermisiniz?

Ekli dosyalar

Herkese merhaba,
Elimdeki banka takip sayfamda "D" sütununa hep ayni verileri giriyorum; Kira, telefon, market, vs... Ve daha sonra otomatik suzme yaparak belli donemlerde toplam olarak ne kadar benzin veya ne kadar market harcamasi yaptigima bakiyorum.
Benim sorum acaba bunu makro ile bir veri sayfasinda otomatik olarak yapamazmiyiz? Boyle bir sey mumkunmu?

Yardimlariniz için tesekkurler
Fakat benim tam olarak istedigim ilk mesajimda yazdigim gibi d kolonuna girilen verilerin genel yoplamini suzme yapip daha sonra alt toplam uygulayip almaktansa pratik bir sekilde bir baska sayfada otomatik olarak yapilip yapilamayacagi uzerine.

Dosyanız ekte

Ekli dosyalar

Geri