• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri kaydı yapılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seddur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft office professional plus 2019
Textbox dan b sütununa alt alta veri girilecek.Kodları yazan arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Kodlar varolan bir dosyada yazılırsa denenme şansı olur

Çalışma aşamasında olan bir dosyadır.Sayfa 4 de yer alan bilgilere userformda yeralan textbox larla giriş yapılacak kodları arıyorum.İdeal olanı 12 satır giriş yaptıktan sonra yan sütuna geçmesidir.Bunu yazabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.

Çalışma aşamasında olan bir dosyadır.Sayfa 4 de yer alan bilgilere userformda yeralan textbox larla giriş yapılacak kodları arıyorum.İdeal olanı 12 satır giriş yaptıktan sonra yan sütuna geçmesidir.Bunu yazabilecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
Dosyayı büyüklüğünden dolayı buraya koyamadım.

www.filebig.net 1 gb a kadar tek yükleme ile alır . Dosyayı özel veri olmadan zipleyerek yükleyin ve linkini burada yayınlayın.

"The uploaded file is too large. "uyarısı geliyor.4 mb lik bir dosya ama anlayamadım.

Tekrar merhaba.
Nasıl olduğunu bilemiyorum ama daha evvel açtığınız Hiçbir arşivde bulunmayan kod başlıklı konu sayfası silinmiş.

Belirttiğim konu sayfasında verdiğim cevabın uygulandığı belge ekte.
.

Ekli dosyalar

Tam düşündüğüm gibi olmuş çok teşekkür ederim.

Textbox sayısının 5 tane olduğunu varsayarsak kodlarda ne gibi bir değişiklik olur bir de onu sormak isterim.

Geri