• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Güvenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ahmzlm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 İngilizce
Merhaba Arkadaşlar,

Elimde performans dosyası var.
Excel kitabında 10 çalışanın sayfası var, kendileri tek tek gün sonunda işlem sayılarını kendilerine ait sayfalara kaydediyorlar.
Benim istediğim yine tüm çalışanlar aynı kitapta olsunlar fakat diğer sayfadaki verilerin hiçbirini göremesinler.

Bölye birşey mümkün müdür?

Diğer sayfalarda değişiklik yapamamalarını şifre koyarak hallediyorum fakat ben hiç görmesinler istiyorum?

Teşekkürler.

Merhaba Arkadaşlar,

Elimde performans dosyası var.
Excel kitabında 10 çalışanın sayfası var, kendileri tek tek gün sonunda işlem sayılarını kendilerine ait sayfalara kaydediyorlar.
Benim istediğim yine tüm çalışanlar aynı kitapta olsunlar fakat diğer sayfadaki verilerin hiçbirini göremesinler.

Bölye birşey mümkün müdür?

Diğer sayfalarda değişiklik yapamamalarını şifre koyarak hallediyorum fakat ben hiç görmesinler istiyorum?

Teşekkürler.

Selamlar,
bildiğim kadarı ile sayfalar tek tek şifrelenemez, aksini bilen varsa paylaşırsa öğreniriz.
benim önerim ise her çalışana kendi şifresi ile ayrı bir dosya açmanız, daha sonra ise şifresini sadece sizin bildiğiniz bir dosya ile bütün diğer dosyaların bilgilerini bu dosyada toplamanız.

örn:
a dosyası şifre:x
b " y
c " z
d "
.. "
.. "
.. "

ortak dosyanızda W olsun w dosyasına şifre koyarak bu dosyanın açılmasını önleyebileceğiniz gibi diğer dosyalardan bu w dosyasına veri de çekebilirsiniz.

Geri