Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekte gönderdiğim dosyada veri gizleme olayı çok yavaş gerçekleşme ve ayrıca
veri göstermeyi nasıl makroya bağlayabilim. Acaba nasıl hızlandırabiliriz. Nerede hata yapıyorum ...
Çok teşekkürler...
Arkadaşım kodu hızlandırma konusunda yardımcı olabilirimdim ancak excel dosyası sorunlumu iki kez açtım kilitleniyor. Kontrol edip gerekirse tekrar eklermisin.
Birkaç tane sorunum var.
1.ncisi toplam sekmesindeki 1.gün yazdır butonuna basınca 1.gün sekmesinde yıllık bazda (G) sıfır olan hücreleri gizleyip yazdırıyor ama bu işlem çok uzun sürüyor. işlemi nasıl kısaltabilirim.
2nci sorum göster ikonuna basınca 1.2.ve 3.Gün de (G) Sütunlarında sıfır olan hücreleri gösteriyor. Hızlı bir şekilde makro olarak nasıl yapabilirim.
3ncü sorum da K harfine basınca ilgili güne ait verileri kopyalıyor T harfine basınca ilgili tarihe gidiyor ve Y harfine basıncada Yapıştırıyor. Bu üç kalem işi bir defada nasıl yapabilirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.