• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri giriliyor fakat yine girilen veriyi değiştirdiğimde hata mesajı alıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan meric68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Word 2007
Merhaba ben bu proğramı bir siteden bulup üzerinde belirli değişimler yaparak (isim olarak ) uyarladım buraya kadar iyi fakat resimde de bahsettiğim gibi girilmiş olan veriyi tekrar ekrana getirip adet ve tutarını sildiğimde değiştir butonuna tıkladığımda hata mesajını alıyorum ilğilenirseniz sevinirim uğraştım olmadı benimde pek aram iyideğil Excell ile
Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    90.8 KB · Görüntüleme: 4
  • AMBAR.xls
    AMBAR.xls
    106.5 KB · Görüntüleme: 8
Merhaba ben bu proğramı bir siteden bulup üzerinde belirli değişimler yaparak (isim olarak ) uyarladım buraya kadar iyi fakat resimde de bahsettiğim gibi girilmiş olan veriyi tekrar ekrana getirip adet ve tutarını sildiğimde değiştir butonuna tıkladığımda hata mesajını alıyorum ilğilenirseniz sevinirim uğraştım olmadı benimde pek aram iyideğil Excell ile
Şimdiden teşekkür ederim.

bir yanlışlık olmasın bende değiştiriyor ve kaydediyor

değiştirme ve kaydetmede sorun yok sorun ( tutar ve adet ) kısmında mesela müşteritye verdim düşmem gerek tutar ve adet i silip değiştir dediğimde hatayı alıyorum

değiştirme ve kaydetmede sorun yok sorun ( tutar ve adet ) kısmında mesela müşteritye verdim düşmem gerek tutar ve adet i silip değiştir dediğimde hatayı alıyorum

verileri 0 ile değiştirdiğiniz takdirde hata almadan devam edersiniz

Geri