• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri getirmek istiyorum..

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE

Arkadaşlar yukarıdaki resimde görüldüğü gibi sarı hücreye bilgi gireyceğim tabi bu sarı kutucuk açılır şekilde olacak yani bir çok isim olacak ben o açılır kutucuktan sececeğim(bunu yapmayı da bilmiyorum ama araştırıp bulacağım)ben kişiyi seçtiğinde yanındaki gri hücreye telefon numarasını getirmesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim yapdımcı olursanız sevinirim...Teşekkürler

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
özür dilerim ama bir şey soracağım
siz sorunuza yanıt mı almaya çalışıyorsunuz yoksa mesaj yazıp bizi meşgul etmeye mi_?
sebebi şu dosya eklemişsiniz ama nerede ne yapılacak yazmamışsınız. ezbere mi yapalım bu işi
ilk dosyanıza bir kaç tane veri girişi yaptım.
umarım işinize yarar

Ekli dosyalar

hocam tam istediğimi yapmışsınız kusura bakmayın ben sanırım biraz eksik bilgi verdim ama siz tam istediğim yapmışsınız çok teşekkür ederim inceleyerek nasıl yapıldığın anlamaya çalışacağım

hocam ben telefon numaralırının yanına bir sutun daha ekleyerek yetkili kişi otomatik gelmesini istiyorum yapabilir miyim

evet yapabilirsin örnek dosyanızı düzenleyin bu şekilde yardımcı olmaya çalışayım

yukarıdaki resimde ve ekteki dosyada görüldüğü gibi adı yazan yere açılır kutucuk eklemek istiyorum ve buradan firmaları seçmek istiyorum (sayfa 1 de de liste mevcut)firmayı seçtiğimde o firmanın fax no ve yetkilisini ilgili yerlere getirmesini istiyorum yardımcı olursanız teşekkürler nasıl yaptığınız kısa açıklayıcı bilgi ekleyebilirseniz ben de öğrenmiş olurum teşekkürler

Ekli dosyalar

yukarıdaki resimde ve ekteki dosyada görüldüğü gibi adı yazan yere açılır kutucuk eklemek istiyorum ve buradan firmaları seçmek istiyorum (sayfa 1 de de liste mevcut)firmayı seçtiğimde o firmanın fax no ve yetkilisini ilgili yerlere getirmesini istiyorum yardımcı olursanız teşekkürler nasıl yaptığınız kısa açıklayıcı bilgi ekleyebilirseniz ben de öğrenmiş olurum teşekkürler

eki inceler misiniz

Ekli dosyalar

hocam çok teşekkür ederim tam istediğim gibi olmuş fakat bize de bilgilerinizi paylaşırsanız çok seviniriz...

Geri