• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Formlarını Tek ekranda Birleştirme

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
İyi günler;
Başlıkta anlatabildim mi bilemiyorum fakat yapmak istediğim;
Ekteki dosyada 4 ayrı sheet te bir projenin başlangıç ve bitiş sürecine yönelik bilgiler var. Bunlara giriş yaparken veri formu kullanıyorum fakat yapmak istediğim tek bir formdan ilgili yere giriş yapabilmek. Yani bir tane ekranım olsun ekranda proje takip-proje süreç ve raporlama butonları bulunsun. Umarım açıklayabilmişimdir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Yeni form oluşturmak yerine yönlendirme yapabilirsiniz. Eki inceleyiniz.

.

Ekli dosyalar

Ömer Bey;
İlginiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.Farklı ve bilmediğim bir metodu görmüş oldum. Fakat şuan amacım http://www.excel.web.tr/f157/personel-kayyt-programy-resimli-anlatym-t67133.html Korhan Bey'in anlatmış olduğu Personel Kayıt Programındaki gibi bir görünümde bu formu hazırlamak.Takıldığım nokta ise tek form üzerinde gezerek ilgili sheetlere veri girişi yapabilmek. Ben yukarıda ki link ten faydalanarak Proje Takip sheetini hazırlıyorum ama diğer butonları forma nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum.

Kapsamlı bir dosya istiyorsunuz. Yeniden userfom oluşturup kod mantığını oluşturacak zamanım yok maalesef.

.

User forma status bar eklemeye çalışıyorum fakat kitaplık kaydedilmemiş hatası geliyor.Bunun sebebi ne olabilir?

Geri