Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi günler ekteki örnek dosya da ana sayfada "E3" hücresinden kişinin adını seçtiğimizde izin takibi sayfasından o kişi' ye ait en yeni tarihli olan ( g sutunu) bilgileri ana sayfa üzerindeki yerlere getirmek mümkün müdür?
Sayın Ömer bey konuyu ben yanlış izah ettim özür diliyorum.Formülde sadece en güncel tarih olan geliyor.Benim İstediğim örneğin Ahmet isimli şahsın iki ayrı izni var.Ahmet İsimli şahsı seçtiğimse ona ait olan en son tarihli olan veriyi ana sayfa da istenilen yere getirecek.Diyelim ki başka şahsı seçtik o şahsa ait en yeni tarihli veriyi ana sayfaya getirecek
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.