• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Doğrulama Bağlı Açılan Kutu Oluşturma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yakup123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ileri excel
Sayın hocalarım merhaba
yapmak istediğim Database diye bir sayfamız olsun bu sayfada ürün grubu ve ürün isimli iki kolon var buraya hangi gruba aitse ve ürün adını giriyoruz burada sorun yok isteğim ise ben veri giriş sayfasında veri doğrulama olarak açılan kutuda veri girişi yaparken örneğin ürün grubunu seçince hemen bir önündeki kolon olan üründe o gruba ait ürünlerin gelmesi
bu işlemi = Dolaylı(a1) gibi isimlendirmeyle yapamadım çünkü ürün adlarındaki boşluk ve ( ) parantezler isimlendirme yapmayı engelliyor
ne yapabilirim acaba

bu arada dosyayı ekleyemiyorum exceli koymaya izin vermiyor dosya ekle butonu gözükmüyor sitede sorun var heralde
saygılarımla

Merhaba,

Direk dosya yükleme yetkisi sadece altın üyelerde var. Siz harici bir siteden yükleyip link verebilirsiniz.(Dosya tc gibi)

hocam yok bu değil şöyle aktarayım hani sahibinden.com daki gibi istanbulu seçince B kolonunda açılan kutuda istanbulun ilçeleri gelecek örneğin

bende onu yapmak istiyorum yani veri giriş sayfasında A kolonunda veri doğrulama olarak ürün grupları olacak her birinden 1 tane ben o ürün grubundan bir tane seçtiğimde o gruba ait ürünler gelecek bu verileride tabi database sayfasından alabilir

hocam merhaba
malesef altın üye olmadığım için dosyayı indirmeme izin vermiyor
yinede ilginiz için teşekkür ederim
saygılarımla

Link verin ben indirip size internetten yükleyip link veririm.

hocam çok sağolasın senınde ılgın çok oldu allah razı olsun

Geri