• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri çoğaltarak aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kontto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 ve 2013 kullanıyorum
verisiyon türkçe
Arkadaşlar sizden istediğim yardım, C ve D sütunlarına girmiş olduğum verileri E sütununa kaç miktar olduğunu girdiğim zaman, o miktar kadar J ve K sütunlarına çoğaltarak kod ile aktarması gerekiyor. (formül değil kod olursa minnettar olurum.)
Örnek olarak C6 ve D6 sütununa bilgisayar ve numarasını yazdım. E6 sütununada 2 miktar olduğunu yazdım. J ve K sütunlarına alt alta iki tane bilgisayar ve numarasını yazacak, Örnek dosya ektedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

yardım edecek bir üstad yok mu.

İyi günler

yarım yamalak exel bilgimle size aşağıdaki dosyayı hazırladım .

tahminim istediğiniz budur .

e sutununa rakam değil harf girerseniz hata uyarısı verecek .harfi rakamla değiştirerek deneyiniz.

Ekli dosyalar

Sayın galips26 ilginizden dolayı özellikle teşekkür ederim. Aktarma işlemi atanan bir düğme ile değil de otomatik olarak yapılabilirmi. Yani girilen veriyi otomatik olarak hemen aktarsın istiyorum.

Arkadaşlar sizden istediğim yardım, C ve D sütunlarına girmiş olduğum verileri E sütununa kaç miktar olduğunu girdiğim zaman, o miktar kadar J ve K sütunlarına çoğaltarak kod ile aktarması gerekiyor. (formül değil kod olursa minnettar olurum.)
Örnek olarak C6 ve D6 sütununa bilgisayar ve numarasını yazdım. E6 sütununada 2 miktar olduğunu yazdım. J ve K sütunlarına alt alta iki tane bilgisayar ve numarasını yazacak, Örnek dosya ektedir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba;
Alternatif olsun.
İnceleyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Teşekkür ederim ellerinize sağlık

Geri