• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri alma

Excel Vers. ve Dili
2021
Soru ek dosya içerisinde yer almaktadır şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

yok mu yardim edebilecek bir hayir sever :D ya da imkansiz yazsin birisi umut beklemiyeyim :))

yok mu yardim edebilecek bir hayir sever :D ya da imkansiz yazsin birisi umut beklemiyeyim :))

Soruyu sadece ek dosyada değil de buradan yazsaydınız. Çok daha dikkat çekerdi.

Yanlış anlamayın, sesli düşünüyorum :)

Siz buraya yazma zahmetine girmezken, başkaları dosyayı indirme, açma ve excel i açıp soruya bakma zahmetine girer mi :)

Bu şekilde soru soran cevap bekleyen arkadaşlar için de bir bilgilendirme olmuş olsun.

Klasör içine excel ekledikçe ilgili satırlar Rapor Excel'ine eklensin demiş.

o170702_e5c2e.png

Form kullansanız daha iyi olur.
Belki daha verimlisi, google docs içinde form oluşturun, online gönderilen her form online Excele bir satır olarak eklenir. Şifre verip güvenliği de sağlarsınız.

Klasör içine excel ekledikçe ilgili satırlar Rapor Excel'ine eklensin demiş.

Form kullansanız daha iyi olur.
Belki daha verimlisi, google docs içinde form oluşturun, online gönderilen her form online Excele bir satır olarak eklenir. Şifre verip güvenliği de sağlarsınız.

Evet benim değinmek istediğim nokta bu idi.
Soru bu şekilde sorulduğunda, daha kısa sürede daha anlaşılır oluyor. :)

Tesekkurler haklisiniz hocam ama sizden degerli olmasin dosya acma zahmetinden daha cok emek harcanmasi gereken durumlarda bile bunla kim ugrasacak demeyip özenerek emek verip cevap yazan saygı duyduğum degerli abilerimiz kardeslerimiz de var yani göz ardı etmeyelim :) İnsallah bende biseler kapip buradaki arkadaslarimiza sizler gibi bir gun yardimci olabilirim herkese hayirli geceler

Tesekkurler haklisiniz hocam ama sizden degerli olmasin dosya acma zahmetinden daha cok emek harcanmasi gereken durumlarda bile bunla kim ugrasacak demeyip özenerek emek verip cevap yazan saygı duyduğum degerli abilerimiz kardeslerimiz de var yani göz ardı etmeyelim :) İnsallah bende biseler kapip buradaki arkadaslarimiza sizler gibi bir gun yardimci olabilirim herkese hayirli geceler

Başka birine yardım etmek, sadece karşıdaki kişiye yarar sağlamıyor. Yardım eden de yardım ederken çok şey öğreniyor. Ben bilmediğim bir çok şeyi buradan öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum.

Zahmet kelimesi biraz aşırı olmuş olabilir. Ama etkili olduğuna eminim :)
Yapıcı bir eleştiri olarak kabul ediniz. Bir ard niyetim yok.

Geri