• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wezyr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wezyr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010-2019
Herkese şimdiden iyi bayramlar
2 sorum olacak
1 - bir sayfadaki belirli bir aralıkta ki hüçre değerlerini başka bir sayfadaki yine belirli aralığa aktarmak icn kullanmamız gereken makronun mantığını anlatabilirmisiniz
2- aynı sayfadaki belirli bir aralıktaki verileri günlere bağlı olarak diğer hüçrelere nasıl aktarabiliriz.
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Makro kaydeti çalıştırın. Kopyalamak istediğiniz alanı seçin kopyala deyin sonra yapıştırmak istediğiniz sayfayı ve gücreyi seçin sağ tıklatıp özel yapıştır deyin ve makroyu durdurun. Ve bir buton yapıp bu makroyu ona atayın...

o kısım tamam hocamda pazartesi sütünunu tüm pazartesilere nasıl aktaracağız seçtiğimiz tarihe göre pazartesi sütunlarının yerleri değiştiği için onunda yerleri değişecek tabi bunun yanında diğer günlerde var bazı aylar da 30 gün bazılarında 31 bazılarında 29 yada 28 gün olacak onedenle kopyala yapıştır mantığından farklı birşey öğrenmek istiyorum

yardımcı olursanız sevinirim

değerler olmasa da formüllerde aktarılabilir... yoksa imkansız birşeymi istiyorum

Merhaba,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

İlk sorunuz için makro ile hücre değişiminde kopyala-yapıştır yapan bir kod kullandım.

İkinci sorunuzu formülle hallettim.

Üçüncü sorunuzu koşullu biçimlendirme ile hallettim.

İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

teşekkür ederim

Geri