Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ekte vermiş olduğum örnekteki sayfalardaki hücrelere veri girdiğimde değerlendirme sayfasındaki karşılıklarına nasıl aktarabilirim.bilgisi olanlar yardım edebilirmi
değerlendirme sayfasında ali'nin pazartesi gününe denk gelen B3 hücresine = koyup o sayfasına geçin ve ali'nin pazartesi gününe denk gelen C3 hücresini tıklatın.Diğerleri için de aynısını yapın.
ilginize teşekkür ederim
ben bunu makro ile yapmaya çalışıyorum çünkü çok fazla kişi var ve hepsini tek tek formüle etmek çok zaman alıyor
bu yüzden makro ile girmiş olduğum veriyi dirkt aktarmak istiyorum
Sayın eseseski,
Dosyanızı inceleme fırsatı buldum fakat yapılmak istenileni tam anlamadım çünkü,mesela,değerlendirme sayfasının en başındaki isin A.DOĞAN'ın hem M,hem H,hem EY,hem de EK sayfalarında bilgileri var. Değerlendirme sayfasında ise bu isme sadece bir satır açılmış.
Kod:
O Ş M N MY H T AĞ EY EK K AR
sütunları altına ilgili şahsın bilgileri girilebilir fakat
Kod:
PZT S Ç P C CTS PZ
sütunları altına M,H,EY sayfalarından hangisindeki veriler girilecek bu belli değil.
Ayrıca sayfa düzenlemesi bütün sayfalarda aynı olursa kod yazarken bu düzen kullanılır.Mesela O sayfasındaki listede ilk isim,AS.DOĞAN,K4 hücresinde fakat Ş sayfasındaki listenin ilk ismi,S.DOBUR,K5 hücresinde.Bütün tabloları sayfalarda aynı yere koyup, düzenlemeleri yaptıktan sonra açıklama ekler,hangi bilgilerin taşınacağını söylerseniz sanırım yardımcı olabiliriz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.