Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.
Ekteki dosyada faturalar kısmından genel kısıma carilerin ayık tek tek kira ve aidat fatura topmalarını aktarmak istiyorum. nasıl yapabilirim?
Makro - VBA kısmında yeni konu açmamak için bir soru yönelttim. Belki fonksiyonla da çözülebileceğini ve bu konu benim soruma en yakın olan soru olduğunu düşünerek burayada konu linkini yazayım dedim. Bir bakarsanız sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.