• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarımı

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Arkadaşlar ekteki dosyada sorunlarım var yardımcı olabilirmisiniz rica etsem lütfen. Teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

unutmayın lütfen :)))

Selamlar,

Veri kaydı ile ilgili forumda yüzlerce örnek mevcut. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.excel.web.tr/forumdisplay.php?f=119

Ayrıca örnek olması açısından dosyanızda gerekli düzenlemeleri yaptım. İncelermisiniz.

Ekli dosyalar

korhan hocam çok teşekkür ederim emeğiniz için. iyi geceler. :)

Korhan hocam sizin verdiğini örnek doyada sanırım bi hesaplama hatası var kayıt defterinde girdiğiniz verilerin aynısını giriyorum fakar farklı sonuçlar veriyor size zahmet kontrol edebilirmisiniz. Teşekküler.

Selamlar,

Örnek dosyayı eklemeden önce defalarca test ettim. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Eğer sıkıntı kdv den kaynaklanıyorsa siz kdv ile bir bilgi belirtmediğiniz için ben %18 olarak değerlemeye aldım. Eğer ürünlerin yanına kdv oranlarınıda yazarsanız hesaplamaya dahil edebiliriz. Yada fomunuza kdv girebileceğiniz bir Combobox eklerseniz bunuda kullanabiliriz.

dosya ekledim hocam

Selamlar,

Örnek dosyayı eklemeden önce defalarca test ettim. Herhangi bir problemle karşılaşmadım. Eğer sıkıntı kdv den kaynaklanıyorsa siz kdv ile bir bilgi belirtmediğiniz için ben %18 olarak değerlemeye aldım. Eğer ürünlerin yanına kdv oranlarınıda yazarsanız hesaplamaya dahil edebiliriz. Yada fomunuza kdv girebileceğiniz bir Combobox eklerseniz bunuda kullanabiliriz.

korhan hocam ilginiz için çok teşekkür ederim. sizin dediğiniz gibi yaptım ama hem iskonto hemde k.d.v için değer girilecek textbox ekledim yardımcı olursanız memnun olurum tşk.

Ekli dosyalar

Korhan hocam bir sorunum daha var ürün kodunu seçince ürün adını ve fiyatını otomatik aktarıyor ya ürün fiyatını aktarsın fakat ben değiştirebileyim olurmu öyle bi durum. Tşk.

Korhan hocam ürünkodu 1 i seçiyorum miktarını 500 giriyorum iskontoyu 2 giriyorum kdv otomatik doğru hesaplıyor fakat genel toplamda uçuk bir rakam çıkıyor dosyayı birkez daha kontrol edebilirmisiniz acaba. Tşk.

Hocam yanlışlık benim pc de arkadaşın pc ye yükledim dosyayı onda sonuç doğru çıkıyor. Sanırım benim pc yine bir format istiyor. :)

Selamlar,

#3 nolu mesajımdaki dosyayı güncelledim. İncelermisiniz.

korhan hocam 3 nolu dosyayı güncellemişniz tşk. ederim güzel olmuş fakat benim pc de sorun veriyor, ofisteki diğer pc lerin hiç birisinde sorun vermiyor neden olabilir acaba format attım 3 kere :) yine olmadı. ofice2007 orjinal lisanslı ürün kullanıyoruz ama bende sorun var. işletim sisteminden kaynaklanabilirmi acaba ben xp kullanıyorum diğerleri vista. tşk.

Geri