• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2010
Oluşturduğum tabloma her hücreye bilğilerin aktarılmasını istiyorum ve bu işte çok yeni ve bilğisizim ve kodlar konusunda hiç fikrim yok yardımcı olursanız çok memnun olacam şimdiden benım gibi cahile yardımcı olan kardeşlerime teşekkürler.

Ekli dosyalar

Sn.sinemomec,
Dosyanızda bir sayfa mevcut.
Aktarılacak bilgiler nedir? Nerede bulunuyor?

Daha detaylı bilgilerle dosyanızı eklerseniz, yardım alabilirsiniz.

Haklısınız sorunumu tam anlatamadım yeniden ugraştım şimdi 1 sayfadaki tablodaki hücrelere 2 sayfadaki özet olarak sadece anlatmak için yaptıgım yarım yamalak makro çalışması hazırladım.1sayfada bulunan tablo başlıkları ile 2 sayfada bir makro yapım ve 2 sayfada bilgileri girip kayıt dediğim zaman 1 sayfadaki hücrelere yerli yerinde atmasını istiyorum tabıkı sızın yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

Sayın sinemomec,

Sayfa1 de bahsettiginiz adı soyadı ve adresi buradan girilen bilgileri BAŞVURU BİLGİ FORMU adlı sayfadaki ilgili alanlaramı kaydedicek? Eğer öyle ise zaten ilgili alanlara siz elle de giriş saglayabilirsiniz ki bunun için bir makro ya ihtiyaç nedir onu anlamadım

Ben ögrenmek için sormuştum yeni başladım excelle kendimi geliştirmek için.

öyleyse sizi Arama adlı bölüme yönlendirelim..

selam sizden istediğim bir excel sayfası hazırladım burda istediğim en sonra yeni bir sayfa açıp personel sayfasında bulunan kısımda rütbesini yazdığım zaman komple o bölümde bulunan aynı rütbelerin ve isimlerin en son açtığım sayfa telefonları ile yazılmasını istiyorum saygılarımla

Ekli dosyalar

Geri