• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktarımı Yapma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kolkuh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007
Bir excel sayfasındaki sıralanmış satırlardan başka bir excele satır aktarımı yapmak istiyorum yani. Arka sayfaya aktarımını olmasını istediğim verilerin satırdaki son hüceye * işareti koyduğum zaman o satırın tümünü arka sayfaya aktarsın istiyorum. Pivot tablo önerdiler ama tam yapamadım. Daha başka önerisi olan var mı? Şuan dosya yükleyemiyorum o yüzden örnek basit bir şey yapabilir misiniz?

Merhaba

Tüm kolonu aktaracaksanız ki bu kolay olan kısmı bu konuda yardımcı olabilirim. Ama sadece belirli kriterlerdeki satırları süzerek yada seçerek aktaracaksanız bunun için basit de olsa bir dosya gönderirseniz ve kriterleri de verirseniz bunun için de yardımcı olmaya çalışırım.

İyi çalışmalar

9. sütuna * yazdığınızda o satırı diğer sayfaya (Sayfa2) kopyalar.

Kod:
private sub worksheet_change(byval target as range)
if target.column <> 9 then exit sub
if target.value = "*" then
cells(target.row,1).resize(,9).copy sheets("sayfa2").range("a65536").end(3)(2,1)
end if
end sub

İlginize çok teşekkür ederim. Örnek dosyayı yükledim umarım daha anlaşılır anlatmışımdır.

Ekli dosyalar

Yalnız bir sorun var ya yıldızı sildiğim zamanda yine fiyat sorusunu soruyor ve o satırı yine diğer sayfaya aktarıyor. yıldızı sildiğimiz zaman arka saydan o satırın silinmesini de yapabilir miyiz?

Geri