• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri aktarım sorunu

vallahi hocam çok büyük iyilik yapmış olursunuz bana veri hücresine veri girdikçe ilgili sayfalarda alt altta yazması benim işimi çok kolaylaştıracak.

vallahi hocam çok büyük iyilik yapmış olursunuz bana veri hücresine veri girdikçe ilgili sayfalarda alt altta yazması benim işimi çok kolaylaştıracak.

eki inceler misiniz
kullandığım yeni formüller dizi formülüdür ( lütfen arama yapınız )
Notlar :
1 - A24 hücresindeki isimleri silmeyimiz
2 - B24 hücrelerine Attığım formülleri silmeyiniz
3 - formüller son hücreye kadar mavi çizgiye kadar yayılmıştır.
4 - hesap sekmesinde H sutundaki formülü silmeyiniz yardımcı sütun olarak kullanılmıştır. ( şube kodu ve hesap nosunu ayırmak için )
5 - veri sekmesine K veya H yazarak karışık veri kaydı yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Allah razı olsun fakat bu verileri başka yerden kopyalayacağım için veriler yan yana değil de alt alta olabilir mi yani şu sırayla

numarası
firma
tutar
kart-hesap

yani size upload ettiğim ilk dosyadaki sıra gibi....

Allah razı olsun fakat bu verileri başka yerden kopyalayacağım için veriler yan yana değil de alt alta olabilir mi yani şu sırayla

numarası
firma
tutar
kart-hesap

yani size upload ettiğim ilk dosyadaki sıra gibi....

o şekilde sıkıntı olur formüller randuman sağlamaz ondan solyı bu şekilde yaptım. ya bu şekilde ayarlayacaksınız. yada başka bir arkadaşın yardım etmesini bekliyeceksiniz. çünkü beni aşar

Tekrar merhaba ihsan hocam verdiğiniz dosyadaki indis formülünü başka sayfaya da uyarlamaya çalıştım ama olmadı malesef. Veri sayfası ile K. kartı sayfasındaki formülü veri 2 ile kart sayfasına uyalayamadım yardım ederseniz sevinirim...

Son düzenleme:
Geri