• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Aktar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
2003
Merhabalar ekteki dosyada ana sayfadaki bazı hücrelerdeki verileri (e3,e4,e10,e11,e12,e15) izin takibi sayfasındaki yerlere buton yardımı ile sıra numarası vererek nasıl aktarabiliriz?

Ekli dosyalar

Merhaba
Sayfanın kod bölümüne kopyalayın ve deneyin.
Kod:
Option Explicit
Private Sub CommandButton1_Click()
Dim STR As Long, SR As Variant
Dim SYF As Worksheet
Set SYF = Sheets("İZİN TAKİBİ")
SR = MsgBox("Kayıt Yapılsın Mı_?", vbYesNo, "SORU")
If SR = vbNo Then Exit Sub
Application.ScreenUpdating = False
STR = SYF.Range("D" & Rows.Count).End(xlUp).Row + 1
SYF.Cells(STR, "D") = Range("E3")
SYF.Cells(STR, "E") = Range("E4")
SYF.Cells(STR, "F") = Range("E10")
SYF.Cells(STR, "G") = Range("E11")
SYF.Cells(STR, "H") = Range("E12")
SYF.Cells(STR, "I") = Range("E15")
SYF.Range("C4") = 1
SYF.Range("C4:C" & STR).DataSeries xlColumns, xlLinear, xlDay, 1, , False
Application.ScreenUpdating = True
MsgBox Range("E3") & " Verileri Aktarıldı", vbInformation
End Sub

Son düzenleme:
Sayın arkadaşım çok teşekkür ediyorum.Butona bastığımızda aktarmak istiyormusunuz diye bir seçenek olabilir mi ?.Evet hayır diye.Eveti seçtiğimizde ana sayfada ki "e3" hücresindeki bilgi aktarıldı.Diyebilir mi? Örneğin Çetin YILDIRIM'a ait izin bilgileri aktarıldı.Hayırı seçtiğimizde ise kayıt aktarılmadı diye bir uyarı verebilir mi?

iki degerde veri alma

arkadaşlar benim sayfa birde olan iki degerin karşılıklarını tapu kaydı sayfasına almam lazım ama iki tane olunca hep üstekini alabiliyorum altakini alabilecegim bir förmül için yardım istiyorum teşekkürler

Son düzenleme:
çift degerden veri alma

arkadaşlar sayfa bide olan cift veride ilkinin karşılıgını alabiliyorum ama ikindegerin karsılıgı birinci degerin karşılı oluyor benim istegigim ikici degerin karşılıgını almak yardım için teşekkürler

Son düzenleme:
Sayın arkadaşım çok teşekkür ediyorum.Butona bastığımızda aktarmak istiyormusunuz diye bir seçenek olabilir mi ?.Evet hayır diye.Eveti seçtiğimizde ana sayfada ki "e3" hücresindeki bilgi aktarıldı.Diyebilir mi? Örneğin Çetin YILDIRIM'a ait izin bilgileri aktarıldı.Hayırı seçtiğimizde ise kayıt aktarılmadı diye bir uyarı verebilir mi?

Üstteki kodu güncelledim.

Geri