DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Aynı çalışma kitabında diğer sayfadaki tc kimlik numarasını yazdırmak istiyorum yadımcı olursanız sevinirim.
vba şifresi nedir_?
bu şekilde yardım almanız imkansız bilginize
Merabalar,
vba şifresini bende bilmiyorum.Bu program eski vergi levha programı internetten indirdim.yeni vergi levhalarına tc kimlik numarası eklendi bende eklemek istiyorum.Artık o şekilde kullanılıyor. ben şifresi olduğunu dahi bilmiyordum.Eğer sıkıntılıysa sorun yok.Kullanmam başka bir program ararım internetten Yada böyle bir dosya nasıl hazırlarım.Onun bilgisini verrirseniz sevinirim.
=EĞER(EHATALIYSA(DÜŞEYARA(adi;Mukellef!C:IV;16;YANLIŞ));"";DÜŞEYARA(adi;Mukellef!C:IV;16;YANLIŞ))
hepinize çok teşekkür ederim işimi fazlasıyla görür emeğinize sağlık illa makro olmasına gerek yok kardeş bana yeter
Pardon birşey daha var bu levhadaki sağ taraftaki sıralamayı yukarıdan aşağıya doğru tc kimlik-vergi dairesi-vergi sicil-vergi türü şeklinde değiştirebilirmiyiz
Pardon birşey daha var bu levhadaki sağ taraftaki sıralamayı yukarıdan aşağıya doğru tc kimlik-vergi dairesi-vergi sicil-vergi türü şeklinde değiştirebilirmiyiz
Hepinize çok teşekkür ederim.