• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBE Tools Reference Ayarları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1Al2Ver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Merhaba,

Önceden XP home ve Ofis 2003 kullanıyordum, şimdi ise Win7 Home Basic ve Ofis 2010 kullanıyorum,

2003 formatlı excel dosyalarını açabilmek ve hata almamak adına, genel olarak vbe de tools==> refenceden yapılması gereken temel ayarlar nelerdir ?

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Önceden XP home ve Ofis 2003 kullanıyordum, şimdi ise Win7 Home Basic ve Ofis 2010 kullanıyorum,

2003 formatlı excel dosyalarını açabilmek ve hata almamak adına, genel olarak vbe de tools==> refenceden yapılması gereken temel ayarlar nelerdir ?

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Konu güncel...

Merhaba..

Normal şartlarda, düşük versiyonda hazırlanmış dosyaları açmanızda sıkıntı olmamalı..

Dosyaya tanımlı ve bilgisayarınızda olmayan bir dll veya ocx referans olarak kullanılmışsa bu dosyaları temin etmeli ya da missing içeren referansların onayını pasif etmeniz gerekir..

Office 2010 için service pack1 eğer yüklü değilse edinmeniz ayrıca faydalıdır..

Benim bu konudaki tecrübelerim böyle.. ;)

Merhaba..

Normal şartlarda, düşük versiyonda hazırlanmış dosyaları açmanızda sıkıntı olmamalı..

Dosyaya tanımlı ve bilgisayarınızda olmayan bir dll veya ocx referans olarak kullanılmışsa bu dosyaları temin etmeli ya da missing içeren referansların onayını pasif etmeniz gerekir..

Office 2010 için service pack1 eğer yüklü değilse edinmeniz ayrıca faydalıdır..

Benim bu konudaki tecrübelerim böyle.. ;)

Sayın Taruz merhaba,

Duyarlığınız ve bilgilendirmeler için teşekkür ederim.

Geri