• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

vba'da kaydet işleminde hücreye formül yazdırma ve para birimi biçimlendirmesi

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe İngilizce
Merhaba,
Bir kumaş stok takibi gibi bir çalışma yapıyorum burada kumaşın metre fiyatını dolar olarak giriyorum ve bunları kaydediyorum ama toplam tutarınıda kaydettiğin yerin sağına kaydederken yazdırmak istiyorum,
şöyleki kaydet düğmesine basında 1. sayfada sırasıyla herşeyi en son dolu satıra yazıyorum F sütununa kadar G stünündaki yerinede toplamı yazdırmak istiyorum.
Birde burada TextBox6 ya girdiğim dolar tutarını F sütunundaki ve G sütunundaki toplam olan hücreleri $ işareti ile biçimlendirmesini ve Listviewdeki aynı başlıktada $ simgeli rakamı göstermek mümkünmüdür.
https://yadi.sk/i/jW83SN0CjawGB

Son düzenleme:
Merhaba.

KAYDET düğmesine ait kodların son kısmına aşağıdaki kırmızı satırları ekleyiniz.
Kod:
[FONT="Trebuchet MS"][SIZE="2"]S1.Cells(sonsatir + 1, "f") = TextBox6.Value
[COLOR="Red"]S1.Cells(sonsatir + 1, "g") = S1.Cells(sonsatir + 1, "e") * S1.Cells(sonsatir + 1, "f")
S1.Range("F2" & ":G" & sonsatir + 1).NumberFormat = "_-[$$-409]* #,##0.00_ ;_-[$$-409]* -#,##0.00 ;_-[$$-409]* ""-""??_ ;_-@_ "[/COLOR]

ComboBox1.Text = ""[/SIZE][/FONT]

Merhaba.

KAYDET düğmesine ait kodların son kısmına aşağıdaki kırmızı satırları ekleyiniz.
Kod:
[FONT="Trebuchet MS"][SIZE="2"]S1.Cells(sonsatir + 1, "f") = TextBox6.Value
[COLOR="Red"]S1.Cells(sonsatir + 1, "g") = S1.Cells(sonsatir + 1, "e") * S1.Cells(sonsatir + 1, "f")
S1.Range("F2" & ":G" & sonsatir + 1).NumberFormat = "_-[$$-409]* #,##0.00_ ;_-[$$-409]* -#,##0.00 ;_-[$$-409]* ""-""??_ ;_-@_ "[/COLOR]

ComboBox1.Text = ""[/SIZE][/FONT]

Çok teşekkür ederim.

Geri