• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vba'da farklı kaydet kod hatası

Excel Vers. ve Dili
xp
Öncelikle herkese kolay gelsin
Ek'te göndermiş olduğum dosyada vba kodu olarak farklı kaydet butonunu çalıştıramıyorum. Sizlerden yardım bekliyor. Aşağıda yazmış olduğum eksiklikler için de yardım ederseniz sevinirim.
1. Eksiklik farklı kaydet butonu,
2. User form harcinde excel sayfası görünsün istemiyorum. Burada dak kur bölümüne elle sayı girdiğimde virgülden sonra dört hane girmem lazım karakter uyuşmazsızlığı oluyor bunu nasıl düzeltirim.
3. User form'da bulunan Gidiş / Dönüş Tarihleri butonunda takvim çıkartma gibi bir kodlama yapabilirmiyim.

Tüm bunlar için yardımlarınızı bekliyor.
Herkeze kolay gelsin

Saygılarımla,

Murat Yalçın

Ekli dosyalar

Selamlar,

Yardım istediğiniz konuların tamamı forumda mevcut. Arama yaparsanız ulaşabilirsiniz.

Uyarınızı dikkate aldım fatak aramalarım sonucu herhangi birşey bulamadım.
Başka yapılmış olan dosyalardanmı alıntı yapacağım, ben vba'la ilgili olarak arattım ama bir sonuç bulamadı. yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar,

Yardım istediğiniz konuların tamamı forumda mevcut. Arama yaparsanız ulaşabilirsiniz.

Korhan Bey merhaba
Yazmış olduğunuz gibi formda bütün sorunlarımı arayarak buldum. Dosyayı da ek'te gönderiyorum.Fakat bazı değişiklikler yapmak istiyorum yapamıyorum.
1.Sorunum user form üzerindeki gidiş ve dönüş tarihleri göründüğü gibi excel'e atamıyorum.
2. Sorunum Kaydet butonunda ilgili yere tüm çalışma sayfasını kaydetmek istiyorum ( VBA kodları hariç ) ama sadece ilk sayfayı alıyor.
3. Sorunum Word'e aktar kısmı yaptım ama sayfa Önizlemedeki gibi güzel gelmiyor Word sayfasını düzenleyemedim .
Yeni bir konu başlığında mı açım yoksa bu başlık altında devam edeyimmi ?

Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

Murat Yalçın

Ekli dosyalar

Korhan bey ben sizin dediğiniz gibi yapmaya çalıştım formdan bazı bilgileri buldum ama kendime göre düzenleyemedim yardımcı olursanız sevinrim
teşekkürler

Bana kimse yardım edemeyecek mi?
ben bazı sorunlarımı form üzerinden buldum fakat kendi dosyama göre ayarlayamadım yardım lütfen

Geri