• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vba Şifresi Nasıl Kırılamaz

Excel Vers. ve Dili
excel2011 vba
Vba şifresini kırmayı engellemenin yolu varmı? Bazı programlar saniyeler içinde şifreyi kırıyor.Ne yapmalıyım ? Teşekkürler...

Son düzenleme:
Forum kurallarına göre özellikle şifre kırma programları ve isimlerini vermek veya paylaşmak yasaktır. Lütfen mesajınızı düzeltiniz.

Eğer illa ki kırılmayan bir şifre istiyorsanız, excel dosyanızı bir klasör içine yerleştirin ve klasörü şifreleyin. İlgili programları google'dan bulabilirsiniz.

Forum kurallarına göre özellikle şifre kırma programları ve isimlerini vermek veya paylaşmak yasaktır. Lütfen mesajınızı düzeltiniz.

Eğer illa ki kırılmayan bir şifre istiyorsanız, excel dosyanızı bir klasör içine yerleştirin ve klasörü şifreleyin. İlgili programları google'dan bulabilirsiniz.

Anlamadım yani makroları şifreli klasörden mi çekecek!

Bunda anlaşılmayan bir durum olduğunu sanmıyorum. Excel VBA şifreleri bir şekilde kırılıyor. O zaman VBA'yı şifrelemek yerine excel dosyanızın kendisini şifreleyin veya dosyanızı bir klasör içine koyup, klasörü şifreleyin.

berbay 111 arkadasimiz yaptigi excel calismasini baska insanlar kullansin ama yazdigi kodlari goremesin seklinde bir sey istiyorsa bu öneri cözüm olmayacaktir kendisine... Sanirim istediği de bu dolayisiyla cevabi anlayamamiş.

Yalnız skorpiyon arkadasimiz da cok iyi biliyor sifrelenmis de olsa ne yaparsaniz yapin VBA projeleri kolay bir sekilde kirilabiliyor.

Forumlarda daha once cok tartisilmis üstadlar aciklamalarini yapmis ben burada tekrar hatirlatayim. Ofice : VBA yi bir yardimci excelli isminden de anlasildigi gibi mükemmellestiren bir ek olarak sunuyor yalnız anlasiliyor ki excelle ticari olarak programlar uretilip satilmasini da istemiyor dolayisiyla programin bu zayifligi onlar icin bir sorun degil aksine onlarin isine gelen bir sey... Dolayisiyla VBA projeleri onlar aksini istemediği sürece kirilmaya devam edecek hemde cok kolay bir sekilde. Forumlarda paylasilmamasininda mantigini anlamiyorum. Zaten herkesin kolaylikla ulasabilecegi bir bilgi.

İyi calismalar

Geri