• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

VBA şifreleme

1. ALT+F11'e birlikte basın.
2. Kod sayfasının sol tarafında bold olarak görünen VBAproject(dosyanızın adı)'ına sağ klik yapın. VbAproject Properties'e girin. Buradan Protection' seçin. Kutuyu işaretleyin ve pssword'ünüzü girerek. Okey deyin.

vba şifrelerini çözme

şifrelediğim vbanın şifresini unutursak bu nu bulmaya yarayan vbapass diye bir program olduğunu biliyorum ama programın tam sürümünü bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz.

Bence zor. Şifre kırmayla uğraşacağınız yerde, kafanıza takılanı siteye sorarsanız daha mantıklı olur kanımca.

Şifre kırmak çok kolay. Problem çıkarsa yine bu sitede çözüm arayın.

Şifre kırmak çok kolay. Problem çıkarsa yine bu sitede çözüm arayın.

Sn anemos

Şifre kırmak ile ilgili soruların, forumumuzun konusu dışında olduğunu hatırlatmak isterim. Bu tür sorulara yanıt alamazsınız.

vba şifremi nasıl tesbit ederim

arkadaşlar bende daha önce hazırladığım exceel programında şifremi unuttum şimdi küçük değeşiklikler yapacağım dosyanın vba kodlarını açamıyorum şifreme nasıl ulaşırım yardımcı olurmusunuz

Gerçekten emek harcayarak bi çalışma yapıp şifresini unutmuşsanız, bununla ilgili uzman arkadaşlar veya biz size yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Ama çalışma size ait değilse kesinlikle bir başkasının harcadığı emeğe hiyanetlik yapmayalım. Saygılarımla...

sayın ismail bey zaten buraya gönderirsem benm emeğimi yaymış olacağım ancak ben şifreyi nasıl tekrar bulabilirim onu istiyom programımı öndermeden izah edebilirseniz sevinirim

Excell vba şifremi unuttum

sayın ismail bey zaten buraya gönderirsem benm emeğimi yaymış olacağım ancak ben şifreyi nasıl tekrar bulabilirim onu istiyom programımı öndermeden izah edebilirseniz sevinirim

Merhaba bende vba şifremi unuttum dosyayı özelden gönderebilirim status barda ismim yazıyor zaten, Program yada şifreyi kırmak için kod istemiyorum..Sadece yardımcı olun yeter gerekirse siz çözün bana gönderin..

Geri