• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Vba Penceresini açamıyorum..

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve çözemedim. Bir dosyam var ve bu dosya açıldığında otomatikmen userform geliyor. Ancak excel dosyasına giremiyorum X dende kapatamıyorum bunu kod ile engelledim. Daha formda işim bitmedi ve yeni şeyler eklemek istiyorum ancak vba penceresini açamıyorum nasıl yapacağım işin içinden çıkamadım yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba bir sorunum var ve çözemedim. Bir dosyam var ve bu dosya açıldığında otomatikmen userform geliyor. Ancak excel dosyasına giremiyorum X dende kapatamıyorum bunu kod ile engelledim. Daha formda işim bitmedi ve yeni şeyler eklemek istiyorum ancak vba penceresini açamıyorum nasıl yapacağım işin içinden çıkamadım yardım lütfen

Excel seçeneklerinden makro güvenliğini "düşükten" Bildirimde bulunarak tüm makroları iptal edi secin sonra dosyayı açın size makro etkinleştirilsinmi kızmına hayırı tıklayıp kod sayfasına tekrar ulaşabilirsiniz.

merhaba

boş bir excel dosyası açın, kod penceresini görüntüleyin, sonra dosyanızı açın.
kod sayfasına ulaşmakta sıkıntınız olmaz.

Yada;

Alt+f11 ile olmuyor mu?

Geri